Víťo, to bylo v plánu ještě než jsem ty sedačky barvil, ale teď se to hodí ještě víc Jorďáku, dík Michale, lak jsem dát musel, ta zerovka je řídká jak svině, takže jí tam není taková vrstva, aby se dala brousit a leštit. Navíc se to vyštípalo až na plast a byl by tam dost schod.
Na tu karosku bych použil rozstřik. Rozbrousil okolní barvu aby nebyl zub, surf s levelingem, zerovku s kapkou levelingu, přelestil, dalši jemnou vrsvu barvy a na to lak.
Než tahat kvér a dělat to rozstřikem, chci vyzkoušet cestu nejmenšího odporu. Celá tahle oprava zabrala zhruba tolik času, co nachystání kvéru. Když to nevyjde, udělám to pistolí.
Zatím to vypadá dobře. Jak radíte leveling, tak já s lokální opravou barvy po proleštění nemám dobré zkušenosti s použitím levelingu. Mně to barvu v okolí probroušeniny zvedlo a to jsem dělal rozstřikem. Každopádně držím palce při opravě
Díkes. Tak bohužel oprava kastle se napoprvé nepovedla. Při broušení laku na opravených místech jsem probrousil na místech kolem,kde už byl lak po broušení. Tak jsem to musel udělat tím rozstřikem. Nechám vytvrdnout a doufám, že už se oprava zdaří V mezičase jsem dodělal chladič a brzdy..