Pěkně pasující stavebnice ne moc okoukaného stroje v, dle mého názoru, atraktivní kamufláži. Při stavbě jsem použil origo doplňky od Brengunu, a to vacu překryt kabiny a sadu leptíků s pár odlitkama - vše Pár detailů ( reflektor v křídle, výfuky, stupačky, něco droboti v kokpitu apod.) jsem se pokusil vysochat samodomo . Poprvé jsem si zkusil i nýtování modelu. To jsem nechtěl dělat moc výrazné, takže jsem se snažil moc netlačit na pilu (kolečko ) Tak snad se zadařilo...
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Vlastimil Lukáš píše:Krásně postavený Henschel. Pro neznalce, Takhle nesymetricky naložená plomba je správně? Nedělalo to neplechu při letu a hlavně startu?
A ako by mala byt nalozena spravne? Hs126 mal moznost nalozenia dodatocnej bomby len na 1 zavesnik, ktory sa dal namontovat len tak ako to je na modely.
To V. Lukáš: s tím závěsníkem je to, jak píše Pufo. Jestli to nějak ovlivňovalo letové vlastnosti, netuším, ale řekl bych, že to není zas tak daleko od podélné osy, aby to dělalo nějaký zásadní bordel.
Pochvaly za fotky přeposílám do Samsungu, je to focený nějakým základním modelem jejich mobilu
Paráda. A to nýtování je podle mě tak akorát na dvasedmdesátinu. A patina přiměřená. Jen mi přijde, že na rámování překrytu tak nějak prosvítá venkovní kamufláž...Ale možná je to jen můj dojem.