Chlapi, vďaka. Toto je ďalšie nakopnutie ísť dalej. Mám otázočku, indikátory vysunutia podvozku boli u VIII viditeľné na krídle? Hľadám fotku, ale asi zle.
Michal Dub píše:... Příště bych tu kokardu asi sundal celou.
Přeji, ať už se žádné příště nekoná.
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Hlásím pro moji vitrínu HOTOVO - letos jako moje č. 8 a celkově můj 10. Spitfire v rámci této skupinovky. Dokoupeny výfuky QBT (nutnost) a kabinka Taurus (škrábanec na kabince ve stavebnici) plus vlastní pokusy o úpravy v interiéru (samozřejmě nesou vidět) a podvozkových šachtách (samozřejmě provedené až po slepení křídla). S instalací kabinky jsem se nadřel, tyhle náhrady asi nejsou pro mě - tmelit čelní štítek jsem odmítl a spáru jsem "přiznal" washem jako že gumové těsnění, které je ale jen u posuvného překrytu. Myslím, že vhodně doplňuje "šilhající" kokardu na levém křídle. Na polohová světla jsem rovněž rezignoval stejně jako Airfix. Další pokus snad bude lepší, jen váhám, zda to bude švédský nebo turecký stroj - abych postavil oba, tak mi jedna stavebnice chybí.
BTW: Nezbyly někomu takřka jakékoliv obtisky na Spitfire Mk.24 od Special hobby?