Podobný problém jsme měli i my. Nakolik to půjde vyřešit si nejsem jist, ale snad ano.
Vl.Šulc píše:Jsem rád, že se vám tam líbilo a že hejty, kterými jsme byli před Edayem bombardováni, se ukázaly planým poplachem. Děkuji vám za pochvaly i za kritické připomínky. Pečlivě jsem si vše zapsal (i se jmény autorů).
Ad. catering: nebyl v naší režii. Podle mého názoru byl dobrý, co jsem si tam dal, to mi chutnalo. Ano, byl přinejmenším ve špičce pomalejší (v horním stánku měli špičku pořád, i když jsem tam byl sám). Ptal jsem se, proč, šéf mi vysvětloval, že normálně posilují personál brigádníky, ale letos se jim je nepodařilo sehnat. Brigádníci nejsou - to mohu potvrdit, my jsme měli stejný problém, který jsme vyřešili tím, že jsme místo obvyklých brigádníků nasadili naše zamestnance.
Ad. světlo: tato námitka mě překvapila, neměl jsem tam nikde pocit nedostatku světla a ani to nekomentoval nikdo s rozhodčích a dalších lidí, u kterých bych čekal, že se v případě problému ozvou. Podle mého názoru je osvětlení v hale dostatečné, zářivky nad galeriemi byly dokonce instalovány přímo s ohledem na instalaci stolů s modely. Nemyslím, že by toto bylo zanedbáno, a nevidím ani možnost udělat v této věci něco víc nebo lépe. A ani to podle mě není třeba.
Ad. parkoviště (pro vystavující): parkoviště nebylo dokončeno. Příště to bude lepší a i organizaci parkování příště lépe ohlídáme.
Pokud Eday na Tankodromu zůstane, tak budeme akci dál ladit na dané podmínky a jsem si jist, že jí vyladíme k absolutní spokojenosti všech zúčastněných. Více o důvodech přesunu, vizích dalšího vývoje a ostatních otázkách života, vesmíru a podobně budu psát v úvodníku mimořádného vydání Infa, které vyjde někdy příští týden.
Vl.Šulc píše:Ta je strašně dlouháBude na webu Edaye.
Hanz.Ch píše:Jen bych měl ještě jednu připomínku k jednání pro příště... někteří operátoři tam v hale měli špatný signál a nedalo se využít placení kartou a připojení se na náš prodejní terminál...tak třeba by to pro příště šlo vyřešit...díky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků