páni dík , farby som komplet konzultoval s M.Hollým (mentor N.Millman) a držal som sa ich rady zelená 2:1 C302:C309 , ta fotka ak aj nie je colorovaná má už niečo za sebou + ja na to ešte pustím z "reťaze" oleje , ale ináč je to foto super nemáš ich plííís viac ? lebo už podľa tejto musím spraviť jednu opravu hnedého poľa pred kabínou, a super že vidno dojebabraný povrch
V tých odkazoch máš viaceré fotky 81-A2 AVG, konkrétne 49 je tam iba na jednej, tú som Ti dal. Fotka kolorizovaná nie je a na ostatných sú tie DE/DG takmer rovnaké, korešpondujú s odtieňmi DE/DG, ktoré sú aj dobových fotkách iných mašín.
Pomer, ktorý si dostal je určite zobratý z rozboru farieb Hawkov Rato Marczaka, ktorý nehovorí o C302+C309 v pomere 2:1, ale o FS34092+FS34079, čo sú tie spomínané dve farby Gunze. Za predpokladu, že pomer je na ne aplikovateľný. Pretože Gunze a shoda s FS je občas dosť diskutabilná.
na rýchlo spod lampy, nastriekal som časť markingu hlavne kvôli zlej farebnosti čínskych znakov - na jednej foto je dekal pri nastriekanom znaku , masky od Ondra Omaskového za 1