Jednu čtyřkovou Supru už mám, kterou jsem stavěl kdysi v rámci skupinovky na MF, tentokrát chci tento svůj dreamcar postavit v ještě lepší kvalitě.
V plánu je decentní tuning jak optický, tak "performance". Mám kupu doplňků a blbostí, které tam nějak napasuju, ale chci, aby to vypadalo celkově čistě a nepřeplácaně. Vždycky jsem si říkal, že supře sluší snad všechny barvy kromě zelené... No a protože s věkem se tříbí vkus, tak jsem po čase zjistil, že originál se také lakoval do tmavě zelené metalízy pod názvem Imprerial Jade, která je neskutečná a autu opravdu moc sluší

K modelu:
* přeryto, přebroušeno, odvrtané kliky
* nainstalované TRD lízátko ze sady od Zoomonmodels, bylo potřeba na obou stranách rozšířit, a drobné doladění bude ještě potřeba
* vyčištěný motorový prostor od zbytečných nalisovaných nádobek, které pak udělám separátně + nová motorová stěna (3D tisk) + zahlazené nosníky. Stavebnice je má duté a je vidět do jejich útrob, nevypadá to hezky
* v interiéru jsem odříznul tapecy dveří, protože nejsou moc plastické, tak je trošku oživím a líp se to bude dělat mimo celou vanu