Nenech se rozhodit, podle mě to vypadá parádně. A jestli je moc do tmava bych neřešil, kdo to může dnes objektivně posoudit? A vždycky záleží na světelných podmínkách... A stejně je každý úspěšně postavený exemplář jakýmsi vyjádřením individuálního pohledu..
Precízna stavba s dôrazom na mikrodetaily, nedá sa čo kritizovať, čo sa týka tvojej práce. Fotky sa mi páčia tiež.
Vzhľadom ale na to, že stavbu si ponímal veľmi podrobne, dovolím si vytknúť drobnosti(?), nepresnosti (nie tvoje- výrobcove).
Podstavec vrtuľového kužeľa je proporčne nie najlepšie znázornený- je príliš hrubý. Aerodynamické kryty pred výfukmi sú tiež nepresné (krátke a tučné).
Ale samozrejme- krásna modelárska práca . Páči sa mi patina, farby a aj to, že je to tmavé. Dirty War Pig ako má byť . Krásne modelárske znázornenie stodeviatky.
Ano, model má mnoho dalších chyb, nemá je ani cenu popisovat... Chybně je paneláž, velikosti klapek, slotů, přepážek, chladič oleje a mnoho dalšího... Neměl jsem ambice toto opravovat, ikdyž by si to samozřejmě zasloužilo...
Honzo, byla radost sledovat postup a ten výsledej je opravdu skvělý, luxusní povrch a patina inspirovaná předlohou, tak akorát dle gusta mého i mnoha podobných zaprasenců Fakt špica, na co se můžeme těšit dál...?
Opravdu všem děkuji za pro mě nečekaný ohlas... Překvapilo mě, kolik lidí stavbu sledovalo, občas jsem si už myslel, že vás svými příspěvky a hlavně dotazy štvu
A protože si nechci proti sobě popudit příznivce křížů na trupu (přiznávám, kamufláže jsou zde opravdu zábavnější), tak další kousek nebude Spitfire, jak jsem původně plánoval, jen asi změním výrobní továrnu...
Samozřejmě budu opět rád, pokud mé dílo podrobíte přísné kritice už v průběhu stavby, abych mohl opravovat chyby a dosáhl co nejlepšího výsledku...
A také doufám, že se v tom nebudu vrtat zase půl roku
Musím říct, že po dobu Tvé stavby se fabrika na stodevítky stala jedním z mých nejčastěji navštěvovaných témat. Až je mi skoro líto, že už máš hotovo... Těším se na Tvůj další projekt, a pokud to bude němčour, tak ještě lépe! Tohle Éčko je fakt paráda! Takže posílám tleskače
Ještě jednou všem děkuji za hodnocení, opravdu mě těší, že se Vám většinou líbí...
A protože jsem tu zaznamenal pár dotazů, do čeho že se pustím příště, tak pokud budete mít někdo chuť, můžete občas kouknout do další mé stavby, která právě začíná viewtopic.php?f=57&t=145734