Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
boticka5 píše:... jinak fokker z mého pohledu lepší jak SpAD XIII...
boticka5 píše:... Obtisky hgw super, já dával bilou pod ne a vypadá to také dobře ...
Dr. zvied píše:Eda v kamuflážním schématu v návodu MÁGa udává porty proužky Lozenge. Jenže...! Zatímco v m. 1/72 kamuflážní schéma ukazuje na spodních plochách porty kryté proužky Lozenge horních ploch, u m. 1/48 kamuflážní schéma ukazuje na spodních plochách porty kryté v barvách spodního Lozenge. Čert se v tom vyznej!
Dr. zvied píše:Já bych se asi řídil tím návodem 1/48. I když je tam jedna věc, která mi nějak neštimuje. Na trup se plátno dokládalo se šestiúhelníky ve svislé poloze, to je bez diskuze. Na křídlo se pokládaly pásy plátna se šestiúhelníky napříč přes žebra. V návodu mě zaujalo to, že na některých místech mezi žebry, se stýkají dva odlišné vzorky plátna. To jako, že vzali pruh plátna, a když jim to vyšlo mezi žebra, tak jen napojili druhý hranu na hranu a fertig? To se jako lepilo? nebo šilo? A to jako drželo?
Dr. zvied píše:Dík za info. To jsem opravdu nevěděl. Proto ty přechody plátna mezi žebry... To bude asi zajímavá podívaná, až to bude hotové.
Dr. zvied píše:Lepí se to možná samo, ale nejvíc práce dá opět povrchovka. No, to mě potěš!
pepsini píše:...tak nekecat a lepit ,se těším na výsledek
No, já jsem to pojal trochu jinak, dělal jsem naší ctyrbarevku, s tím že jsem dal ten lozeng do interiéru, protože jsem si myslel že ten nátěr nanaseli na ten lozeng a proto prosvítalo stále do interiéru, tu celolozeng, teprve budu dělat nedělal jsem ji kvůli tomu, že jsem neměl žádné podklady, ale jinak bych se do ní pustil. Je krásná. Doufám že jsem to napsal srozumitelně. Takže nevím jestli stačí jeden archKLuK píše:boticka5 píše:... Obtisky hgw super, já dával bilou pod ne a vypadá to také dobře ...
A jak Ti to s obtisky vyšlo? stačil jeden arch?
Jinak pod ty obtisky bílá patří. Já dával na okrovou jen ty uvnitř kabiny, aby to vypadalo jako rubová strana.
boticka5 píše: ... dělal jsem naší ctyrbarevku, s tím že jsem dal ten lozeng do interiéru, protože jsem si myslel že ten nátěr nanaseli na ten lozeng a proto prosvítalo stále do interiéru ...
Uživatelé procházející toto fórum: Ital a 186 návštevníků