Díky Robe Stihnul jsem slepit trup a nechám ho trochu proschnout než tam ze spodu vložím interiér, snad to půjde. Mám připravené i křídlo a udělal jsem jednoduchou úpravu v podobě pístu na zatahování podvozku. Ostatně píst by mohl být součástí výlisků.
Přílohy
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Díky kluci Já jsem tedy postoupil dál. Slepil jsem trup s křídlem a začal pomalu maskovat, abych mohl dát surf. Tentokrát jsem vrchní část chladiče uřízl a nalepím jí až po barvě. Myslím si že tak bude lépe stříkat a lépe se tak bude vše maskovat.
Marcel Matuška píše:Parádní, opět radost sledovat, stejně jako předchozí duel S-199
Jsem rád že se ti líbí
Já dneska potáhl celkem daleko. Miloš přijel za mnou na lepení, tak že jsme lepili jak o život a zapomněli fotit. Tak mám foto z rána jak je CS-199 v surfu no a teď kdy je v barvě a s obtisky. doufám že ještě udělám popisky.
A sakra! Teď už je pozdě, v návodu je trupový kód UL-56 namalovaný rovně, ale podle fotky se zvedal mírně nahoru směrem dozadu. Z fotek modelu není poznat, čím ses řídil..
Na tento model mám dětskou vzpomínku, jako kluk jsem měl angínu, byl doma a máma mi přinesla model CS-199 od KP, abych se doma nenudil. Byla to tehdy horká novinka, v papírnictví v Podmoklech je akorát vybalovali z krabic a maminka nezaváhala.
Koukám že Eduardi taky nechali blbý font výrobního čísla, jestli z těch malých fotek dobře luštím. Sedmička má být přeškrtnutá a čtyřka nahoře otevřená. Můžeš Roberte cvaknout detail obtisku na modelu pro srovnání?