Z Wet transfer robím tiež a bola s nimi spokojnosť, ale teraz sériové číslo pre pravú stranu sa rozpadlo hneď po ponoreni do vody, volacie znaky na pravej strane som musel niekoľko krát pri odstraňovaní krycej fólie vrátiť späť a aj tak budem musieť dostriekavat, popisky na zo spodu tak asi 50% úspešnosť. Asi to bude aj tým ze som ich 4 roky sušil v skrini.
Asi mě kousli brouk nedokončovák s broukem rozdělávákem, ale hodlám zahájit léčbu. Jako první krok jsem si konečně ujasnil kamufláže na všechny rozdělané kousky:
Zdravím všechny, vidím, že nezahálíte , tak se připojím svojí troškou do mlýna. Spitfire PR Mk.XI od KP jsem nastříkal a nanesl obtisky. Chybí znaky na křídle, neb výrobce je udělal velké, hodné Thunderbolta . Takže musím najít jiné ve zbytcích. Nepovedlo se jim také sériové číslo na trupu, které na druhou stranu trupu neudělali zrcadlově. Jinak model je to pěkný. Staví se v pohodě.
Dobrá práce pánové... Otto, Emeričani, jsou Emeričani. Mě se Spity s hvězdama líbí nejvíce, ale posledně jsem se s tímto pohledem přiznal kamarádovi a bylo mi oznámeno, že jsem DE?IL... Michale upraveno
Drobný pokrok na 144, nastříkána oranžová Gunze C59 na PH-NFO a žluté konce vrtulových listů. Přemýšlím, zda obtisky plácnu rovnou na tu oranžovou, nebo pro jistotu pod ně ještě lesklý lak.
Jede někdo z vás na Pathers Cup a vzal by nějaký Spitfire sebou? Já bych pár kousků vyvětral, na SIG je to málo, tak vyzývám ostatní. Jako "místní" můžu asi nabídnout hlídání modelů po dobu výstavy.