S tým krytom z G-12 je to určite zaujímavý kúsok. Dojem však kazí celý zvyšok - "zelená" žltá, ktorú si predpokladám striekal na čiernu pred metalízou, ktorá nevyzerá najlepšie alebo nie veľmi vydarená práca s dekálmi. Naopak kvitujem, že si konečne pochopil ako fungujú sloty na Bf-109.
No ty bavíš, já a surf, tím se zdržuju hodně sporadicky.
Surf to nevidělo ani z rychlíku, zeleně to vypadá, bo ti to stáhne bílé pozadí v kombinaci se světlem, když někteří držkovali na modré podložky... Na modré a v jiném světle to bude zase jiné, to snad takový zkušený modelář jako ty měl vědět.
Dekle neřeším, je to technologický demonstrátor, že to jde. A téma slotů ani nevytahuj, tady jsou pochopitelně špatně, ale jsou to body na soutěži, že?
Naposledy upravil Randalf dne 14 kvě 2022, 18:52, celkově upraveno 1
Dostal jsem pár dotazů jak na to, tak to sepíšu tady, je to docela jednoduché.
1. seříznout límec na trupu do původního dělení, kopíruje šikmou přepážku za hlavou 2. dotmelit límec za kabinou, vhodná se jeví maska z kovové fólie
3. napasovat překryt od jiného výrobce (nebo počkat až se Vláďa hecne a bude G-12?), čelní štítek je ze stavebnice. V tomto případě jsem použil překryt od AZ - je trochu širší, takže otevření a lehké násilí na středu kabiny to vyřeší. Tedy nic, co by nezvládl i průměrný modelář.
BTW kabinu + tmelící masku bych viděl coby inspiraci pro další výrobce. Nebo rovnou na králičí pixlu...?