Je to stavebnice pro nenáročné ,přirovnal bych to k nedělnímu obědu ,kdy vám manželka naservíruje čínskou instantní polévku ,pokud nad ní mávnete rukou, tak tahle stavebnice je taky v poho. Ryti je široké a mělké ,sotva by v tom nějaký olej držel ,tak jsem to proryl ,pobrousil ,udělal nový překryt kabinky , směrovku ,klapky a křidélka jsem dal do polohy ,kdy se pokouší přistát, točí do prava a křidélka se snaží vyrovnat éro do leva, aspoň myslím, že to tak "jako "mám ,jestli ne ,tak pardon obtisky jsou pouze na jednu variantu, Akagi v bitvě o Midway ,já jsem ke stavbě přistoupil hodně svobodomyslně a stavěl jsem to jako obyčejného potlučeného Japonce .Na bačkory na podvozku byli obtisky nějaké divné a krátké ,tak jsem je štrejchnul nové .Piloty jsem vyhrabal ve zbytcích , oranžové hlavy jsem viděl okamžitě ,jestli mě paměť neklame ,tak jsou ze starého revellackého maraudera .Palmy a vegetace jsem postřihal z papíru .Na diorámu jsem zabudoval do trupu ,malý RC motorek, bohužel při foceni přestal z nějakého důvodů fungovat tak jsem si vypůjčil na točící vrtuli fén
Přílohy
Trup jsem roztáhl plastem co nejvíc , pořád to bylo málo
Ani som netušil, že takýto model existuje... A musím povedať, že fakt pekné, aj model je viac než slušný a tá voda je parádna, klobúk dole... Ja som nedávno kúpil Fujimku a najviac sa bojím nitovania, toho mal Val strašne veľa...
Vždycky mám u Tvých diorámek pocit, že běží nějaký děj, někdo zmáčkne pauzu a Ty to prostě uděláš. Další do kategorie “spadla mi čelist” Možná bych ale “šlápnul” levou nohu místo pravý. To ale samozřejmě jen v případě, že před ním neleží na pláži opalující se nahá domorodkyně, které se snaží vyhnout
moc pěkná diorámka super nápad a krásný model pěkně ošlehaný . Nedávno jsem Val sháněl, ale v tento od firmy Plastyk jsem neměl důvěru. Pořídil jsem Airfix a teď koukám, že tento je možná i lepší. alespoň v tvém provedení se mi moc líbí.
díky chlapci ,jinak ve dvaasedmě domorodkyní nezvládnu, možná v čtvrtce bych nějaké ty prsa dokázal z tmelu uplácat ,jinak Airfix ,nebo fUJIMI je na stopro jiný level ,tohle opravdu doporučuji jen masoch.... nenáročným modelářům tohle jsou ty samé výlisky jako mistercraft ,akorát je podle mne rozdíl v obtiscích ,ty od mistercraftu jsou aspoň podle mne, vždy nepoužitelné.
díky kluci Kaj bych tam dával motorek...do modelu za devět pětek ,manželčin fén ze předu namířený taky dobrý ,musel jsem ho bohužel vrátit ,tak teď dioramka vypadá ze přistává bez paliva, bez točicí vrtule .Jinak nejsem znalý létání ,jsem "myslel " že když pravým kolem štrejchnul o vodu,tak ten náklon vyrovná do leva křidékama, směrovkou mírně do prava na pláž ,ať neskonči v palmách, bohužel v technice létaní nejsem znalý. Takže Nezvratný osud 9. ,když už utekl bitvě o Midway ,napálil by to, jak říkáte stejně do těch palem
ok.jsem to trulant, dost jsem to přehnal ,ale pokračování kdy Val je už v palmách a hoří, už dělat nebudu i když s touhle stavebnicí jak mě napadá by to bylo cik cik