A jedeme dál...takže začal sem robyt další model.Krabička pjekná,obsah nicmoc,obrázky na bokoch fajné,kamufláš žádná!Je to stará academka,takze zázrak sa nekoná ALEEEEE,našel sem dost pjekný náter takze jestlypak výte neco bliššího o tejto kamuflázy tak sem stým.Nic blyší sem o tem nenašel,ale je to také pjekné......Ináč díky moc za rady teho Tigra,ale fčíl musí počkat aš dozreje jeho čas
Jedu a jeduju sa.Kebych byl rači nezamjestnaný a mjel na to čas.... Len pár veci mi nesedí.Je to výfuk a kryt na gulomet,nevým či je to starší a novší verzia a zas ten zimmerit asi to skusím spravit pajkovačku,nekde na nete sem to videl,možno to pujde dobre a rychle a kvalitne.A to sú oblačky?Já že guličky
Podle mě je to novější verze. Stará měla výfuk jako kamna naležato a kulomet neovládaný zevnitř.
A k tý kamufláži - jsi samovrah. Ale držim palce jako všichni
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
tož táto mašina by měla byt pozdního provedení.....v jednéj ruskéj knížce sú pěkné pérovky detailů...a k téj kamo...kdepak obláčková....to jsou kulaté fleky jeden přes druhý..ale enom na Schurznách...trup má normál stříkané fleky(pásy) a navíc je ozimmeritovaný....poprubuju najít ty obrázky a dat jich sem...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
No, ten zimmerit bude asi pěkný maso . Jít do toho pájkou bych se docela bál. Nezkusíš to raději s tmelem? Tady je pár foto rozmístění zimmeritu na Stug IV. Má ho doslova všude, až za ušima
No ty múj dúchode asi bude lepší si zehnat Stuga od iného výrobcu,lebo toto by byl jaký porod ???Ale určite taký pjekný makáč spravím.Dávam nato svúj Wéwodský krk a kam bych mjel poslat takéto fotky z výlovu rybníka?Možno to poznáte ...možno nee