Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Pripájam sa k Fitty-mu, veľmi podarený kúsok A páči sa mi, že je žltý lebo všade sú draci červený, modrý, zelený alebo čierny Je to maľované štetcom alebo si použil aj striekaciu pištoľ?
Ďakujem som rád že sa lúbi. Je to striekané a potom maľované kvôli textúre a nakoniec zasa troška prestrieknuté pre zjemnenie ťahov štetcom. Dosť som s tým bojoval lebo som chcel žltú vytiahnuť z hnedej a stále mi to nešlo Skorej do zelenej mi to išlo tak som s tým laboroval.
Velmi krásná práce a chválím zvolené barvy. Žlutá se k wyverně hodí stejně dobře jako zelená, hnědá apod. Naopak to posune zvíře ještě o úroveň výše. Jen tak dál a už se těším na další kousek. M.
Ďakujem. Ano dostal som rum ale neviem či to bolo myslené tak že nemaluj radšej pi Každopádne ak to číta niekto z klubu ktorý ma obdaroval lahvičkou tak ďakujem potešila a je vystavená vedla draka (nenačatá)
Mal som na stole už dlhšie bokom túto bustu tak som ju skúsil dať dokopy. Sú to farby Kimera a spolu s tým som skúsil veľa nových postupov. Dokonca som model raz okúpal lebo som ho zvrzal