Já právě zkoušel tu poslední fotku co jsem dal zvětšovat v mobilu co to šlo a řekl bych na 100% že tam je to BUDAI něco Team jako je na tom sklopném čele toho náklaďáku
Chlapci dokázali byste mi pomoci s rozluštěním textu v bíle lemovaném obdelníku na opěrce sedadla Lancie 037 Patricka Snijerse? Jsou tam tři slova. Druhé je asi Patrick a třetí Snijers. Ovšem co to první? A dále co měl na sedadle mitfára Dany Colebunders? Já mám jen tyto fotky.
Přílohy
1986_Spa_Snijers01.jpg (27.46 KiB) Zobrazeno 2444 krát
Zdravím pelikána. Zkusím své zjištění. Po zvětšení (neúspěšné) a poté prozkoumáním lupou mi to slovo svými tvary písmen připadá jako "Rallysport". Docela by to odpovídalo rallye autu.
dlouho jsem nic nehledal mám chuť oprášit dekály, co jsem dělal kdysi pro Ašína... ale zjistil jsem, že mi tam chybí dvě reklamy, nevím, jak jsem je minule mohl přehlídnout, ale hlavně nevím, co na nich je... jde mi o reklamu nad klikama dveří a reklamu na prahu před zadním kolem... díkes bando
Logo nad klikou zde: https://www.ewrc-results.com/image/614817/?entry=30700 To druhé je na fotkách z Rally Příbram na boku zadního křídla, ale nepřečtu to...mám model 1/43, ale je to tak malinké, že to nedá ani foták po přiblížení
díkes oběma, já jí našel náhodou na fotce 10 minut poté, co jsem dal dotaz
druhé logo bude oříšek na prahu - Barum Rally 2001 na bocích zadního křídla - Rallye Český Krumlov 2001, Rallye Bohemia 2001, Rally Příbram 2001, Horácká Rally Třebíč 2001
Také by jsem měl zase jednu jobovku...neměl by prosím někdo foto na Vojtěchy a Kopeckého z rally Příbram 2002? Případně jakékoliv foto z Příbramky 2002? Nemohu totiž rozluštit několik nápisů, viz foto. Kopecký - logo na středu kapoty (případně střecha nebo u zadních kol na boku) Vojtěch - logo na "C" sloupku, logo newton na kufru a ten sranda nápis na zadním okně Díky
Spíše dotaz pro pamětníky. Poté co K.Arno začal dělat pěkné disky na Embéčka i v 1/24 jsem se začal šťourat v kovácích, to abych toho neměl málo, když v podstatě vůbec nemám čas a tak mě, kromě Favorita, napadla i naprostá klasika v těch nejlepších barvách - Škoda 120 S Barum Teamu, s Václavem Blahnou za volantem. Rád bych z Barum Rallye roku 1974, protože v roce 1975 nahradil české vlajky jakýmisi červenými obdélníky, ale bohužel zatím vůbec netuším, jestli měl na střeše vzadu reklamu SVIT a jak vypadala zadní haubna. Mám vesměs jen fotky z boku a pak i jiného vozu, kde je vidět startovka, která byla určitě na přední kapotě, ale ve zbytku auta tápu