tak ještě jedno téma.Od Martina Schustera budu mít stavebnici od tamky(viz foto).Dá se sehnat nějaká trojbarevná Kámo? Ta trojbarevná zeleno cerno hneda.Díky
Tamiya v tomto modelu nabízí hezkou tříbarevnou kamufláž je sice taky poušťní ale vypadá dobře. Jinak pokud mi kamarád konečně rozchodí externí disk tak se ti podívám do své foto galerie a pokud tam něco najdu pošlu ti.
nooo ta je pěkná.Co je to za ten ujetej válec meci těme odminovacíma věcma?A jak to vůbec fungovalo?Dík.Omlouvás se za blbý dotazy,ale můj obor je 60let na zpět
Ten "válec" je na miny co radlice neodstraněj a mohli by vybuchnout. Jinak tříbarevná NATO camo je hodněkrát zdokumentovaná stačí si vybrat. Pěkný obtisky na konkrétní mašiny dělá Echelon. mají i pár strojů s odminovávačema. Jinak jestli chceš nějaké fotky na Amyho, mohu poskytnout, jak na stroje s "hrablama" tak na normální. Většinou postahovaný z Googlu.
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
tak mi "drobek" dorazil.pri prohlidnuti planku jsem zjistil ze musi bejt otevreny poklop ridice kvuly nejake hadici(hydraulika?).na jedny fotce sem nasel zase poklop zavrenej.nemate nekdo fotku toho poklopu s hadici?