Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nákup modelů ze zahraničních serverů!

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 2051 • Stránka 135 z 137 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137
  • Odpovědět s citací

Re: Nákup modelů ze zahraničních serverů!

Příspěvekod cencul.sk » 01 dub 2022, 00:19

:bad:
Gloton píše:namísto těch kydů raději napsali, kde co pěkného šikovně nakoupit. K tomu ostatně toto téma je...

cencul.sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 01 dub 2022, 04:18

To Harry- já nesouhlasím s tvým pohledem.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 01 dub 2022, 05:18

Harry77 píše:Nezlob se Martine,ale mě to co jsi napsal zní jako další alibistický kecy.Na jednu stranu hrdinné prohlašování,že od Rusa ani špendlík,napadání a dehonestace všech,kdo si dovolí byť jen uvažovat o koupi modelu z RF za pár korun a na druhou stranu,výmluvy,že se nedá ovlivnit to či ono.Všichni co tu hledáte vnitřního nepřítele se jen snažíte sami sobě dokazovat, že jste lepší a něco víc než ostatní.Papežštější než papež.Předháníte se v tom,kdo ukáže prstem a označí druhého za spoluviníka situace na UA.Koupí modelu přispěji na náboje použité na UA?Jako fakt chcete takto lidi očerňovat?A ti obyčejní lidé co stojí v RF u lisů,v expedici atd.asi živit rodiny nemusí,že?Tito lidé většinou nemají s válkou nic společného.Jistě,daně z prodeje modelů se určitě používají i na financování války, ale podstatnější část této ceny zajišťuje obživu obyčejným lidem.Dochází vám to?
V neposlední řadě mi vadí,jak se k sobě jako modeláři chováte.Když se mi líbí třeba MiG-29 a v 1/72 si koupím kvalitu od Zvezdy,nebo Trumpetera,tak jsem příznivec Putina? Jako fakt?Už se proberte a dejte šanci rozumu.

Obyčejným lid kteří podporují Putina? Nepsali teď náhodou někde že už je to 83%?!
Myslím že to Martin napsal dobře a nejsou to žádné alibisticke kecy, to jsou spíš ty co obhajují nákupy. Tvůj přístup se mi nelíbí

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 01 dub 2022, 06:07

boticka5 píše:Obyčejným lid kteří podporují Putina? Nepsali teď náhodou někde že už je to 83%?!
Myslím že to Martin napsal dobře a nejsou to žádné alibisticke kecy, to jsou spíš ty co obhajují nákupy. Tvůj přístup se mi nelíbí

Říkají ti něco slova jako propaganda a dezinformace?Budeš se divit,ale tyto prostředky používají obě strany. Nebo jen alibisticky hledáš důvody,jak omluvit svou zášť vůči všemu ruskému?Za vším stojí člověk.Ve vší úctě k tvojí inteligenci,fakt těm 83 procentům věříš?Pak je mi tebe a tobě podobných líto. :( Vlastně nelíbíš se mi. :|
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cencul.sk » 01 dub 2022, 07:56

No, a kde sú tie informácie o "nákupe modelů ze zahraničních servrů", od teba Harry??? :?:
cencul.sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 01 dub 2022, 07:58

cencul.sk píše:No, a kde sú tie informácie o "nákupe modelů ze zahraničních servrů", od teba Harry??? :?:

,,Milý" Trolle právě tebe jsem se chtěl zeptat na to samé :grin:
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cencul.sk » 01 dub 2022, 08:07

aha, kvôli vyťaženosti si to prehliadol, takže extra pre teba odkaz tu
Si na rade, Harry !
cencul.sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 01 dub 2022, 08:43

cencul.sk píše:aha, kvôli vyťaženosti si to prehliadol, takže extra pre teba odkaz tu
Si na rade, Harry !

Jsi celkem naběhl :grin: Máš tam sice 5 příspěvků,ale jen v jednom je odkaz na známý e-shop (ano taky tam nakupuju)a pak popisuješ tvůj (ke všemu neúspěšný) pokus o nákup obtisků.Odkaz na firmu,která ti nic nepošle.To jako fakt? Ostatní tvé příspěvky v tom odkaze jsou jen pokrytecké žvásty :nuts: Co tam máš dál :grin: Nebo víš ty co?Radši už nic nepiš a neztrapňuj se.Necháme toto téma pro opravdové odkazy k nákupu modelů v zahraničí.Jestli máš nějaké další dotazy,či problémy,prosím směruj je do SZ.Pokusím se ti ze všech sil pomoci.Tímto bych to tady rád ukončil.Howgh :wink:
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cencul.sk » 01 dub 2022, 08:49

Nejak ťa to Harri, stále láka písať mimo tému - PREČO ????
Tak máš tie informácie o nákupoch, alebo nemáš - už sa vymáčkni (:)
cencul.sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 01 dub 2022, 13:06

Harry77 píše:
boticka5 píše:Obyčejným lid kteří podporují Putina? Nepsali teď náhodou někde že už je to 83%?!

Říkají ti něco slova jako propaganda a dezinformace?Budeš se divit,ale tyto prostředky používají obě strany. Nebo jen alibisticky hledáš důvody,jak omluvit svou zášť vůči všemu ruskému?Za vším stojí člověk.Ve vší úctě k tvojí inteligenci,fakt těm 83 procentům věříš?Pak je mi tebe a tobě podobných líto. :( Vlastně nelíbíš se mi. :|
Zkus se podívat na mě předešlé příspěvky, třeba ti to dojde, nehledě na to že já jsem ten poslední kdo by měl zášť vůči všemu ruskému...
Pánové už běžte s těma kecama a obhajování svého chovani do p...e
P..s . Třeba když se podíváš na mě předešlé příspěvky pochopíš, nebo ne ..
Taky nejsi krasavec

boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 09 dub 2022, 00:15

Tak zase něco k těm nákupům.
Pro zájemce o moderní Britskou techniku by mohl být zajímavý tento výrobce resinů a jeho shop. Doplňkové a přestavbové sady na Challengery, Centuriony, Scimitary.....a také pěkná sada pro přestavbu Warriora od Academy na nový Warrior 2. Včera jsem objednal, tak jsem zvědav na kvalitu, třeba právě ve srovnání s Miniarmem.
PS: pod záložkou Spotlight je tam i spousta fotek této techniky, výborné podklady pro modeláře.
https://www.scorpion-miniature-models.co.uk/shop
Gloton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alcatorda » 09 dub 2022, 11:47

Reskit hlásí obnovení činnosti. Držím palce!
Přílohy
ukr_25.JPG
Petr Říčař
https://twitter.com/ZDivocaci
https://www.facebook.com/KPMZamberk/
Hotové: F-35B, Marina Militare Italiana HET + M1117 (Takom + Trumpeter) 1:72 F-14A VF-143 "Pukin Dogs" 1:72
Alcatorda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 25 dub 2022, 16:02

Tak balíček resinů z Scorpion Miniature Models dorazil a jsem spokojený, odlitky jsou v opravdu dobré kvalitě =D>
Kdo by měl o něco od tohoto výrobce zájem, určitě neudělá chybu, když si to objedná.
https://www.scorpion-miniature-models.co.uk/shop
Přílohy
20220425_164727.jpg
20220425_164723.jpg
20220425_164717.jpg
20220425_164715.jpg
20220425_164704.jpg
Gloton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 29 dub 2022, 20:46

Firma LINDEN HILL.

Nerad pisem o negativnej skusenosti, ale bol som naozaj prekvapeny, ako nevhodne reagoval majitel tejto firmy, ked som ho informoval, ze moja zasielka dorazila poskodena. Jednoducho ma poslal do precu, s tym, ze si to mam sam riesit s Kanadskou postou. Samozrejme, ze mu bolo jasne, ze to moze riesit len odosielatel, teda platitel poisneho poplatku.
Potom ma tyzden ignoroval, az kym som mu nenapisal par riadkou o spokojnych zakaznikoch. Nasledne to vyriesil a ocividne sa aj velmi urazil.
Je to smutne, pretoze, ako podnikatel, rad podporim kolegou v podnikani. Kazdopadne takyto zazitok zanecha trpku prichut v ustach.

Firma AML. ( pre mna zahranicna :) )

Naprosta spokojnost, super produkt, komunikacia a rychla posta. DAKUJEM !
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 29 dub 2022, 21:40

Martin Hatala píše:Firma LINDEN HILL.

Nerad pisem o negativnej skusenosti, ale bol som naozaj prekvapeny, ako nevhodne reagoval majitel tejto firmy, ked som ho informoval, ze moja zasielka dorazila poskodena. Jednoducho ma poslal do precu, s tym, ze si to mam sam riesit s Kanadskou postou. Samozrejme, ze mu bolo jasne, ze to moze riesit len odosielatel, teda platitel poisneho poplatku.
Potom ma tyzden ignoroval, az kym som mu nenapisal par riadkou o spokojnych zakaznikoch. Nasledne to vyriesil a ocividne sa aj velmi urazil.
Je to smutne, pretoze, ako podnikatel, rad podporim kolegou v podnikani. Kazdopadne takyto zazitok zanecha trpku prichut v ustach.

Firma AML. ( pre mna zahranicna :) )

Naprosta spokojnost, super produkt, komunikacia a rychla posta. DAKUJEM !

Bylo by asi lepší, dávat i linky, na stránky té které firmy. Snadno může jinak dojít k nějaké záměně a byla by škoda, třeba i jen nedopatřením "poškodit" někoho jiného.
Ta Linden hill. je tento eshop z USA? https://www.lindenhillimports.com
Při psaní o negativních zkušenostech, není třeba mít špatný pocit. Jen tak, chválou dobrých a kritikou těch špatných, si lze udělat nějaký "žebříček" výborných, dobrých a špatných prodejců či výrobců.
Že se něco cestou může poškodit, či že se může stát nedopatření při balení zásilky záměna či nedodání všech produktů, či že bude ve stavebnici něco vadného atp. je pochopitelné, nikdo není neomylný a dokonalý. Ale rozhodující je pak právě to, jak se prodejce či výrobce v takové situaci projeví. Já osobně jsem coby zákazník/spotřebitel hodně tolerantní a chápavý k nějakým renoncům prodejce i dopravy, ale zásadně nejsem tolerantní k tomu,když to protistrana není ochotná normálně a vstřícně vyřešit. A když si mám vybrat, u koho objednat, vždy to raději udělám u někoho, kdo si to svým přístupem k zákazníkům z mého pohledu zaslouží více.
Gloton

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2051 • Stránka 135 z 137 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna