Musím vás vyviesť z omylu.
Tie prielisy nemajú byť v tomto prípade len vystupujúce uhlopriečky do "X", ale akýsi veľmi tupý ihlan, tak ako na niektorých klasických plechových bránach. Ale možno som vás len ja zle pochopil. Každopádne, ak zoberiem plech (trebárs z plechovej tuby na krémy) a zo zadnej strany pretlačím akýmsi hrotom tie uhlopriečky, tak vlastne urobím len to "X"-ko, ale ja potrebujem, aby sa mi vlastne vytvorili štyri trojuholníky, ktoré majú základňu po obvode toho štvorca/obdĺžnika a hroty sa stretnú v jedinom bode - a to v strede plechu. Vlastne takú tupú pyramídu s veľmi veľkou základňou.
Neviem, či som to zrozumiteľne vysvetlil, ale snáď áno.
Já to asi špatně popsal - tu plechovou tabulku stačí přeject tupou stranou skalpelu a "přeložit" podle rýh - je to stejný jako s tim plastem co si zkoušel, jen tohle je přirozenější...Teď si snad rozumíme
driver Růža píše:Já to asi špatně popsal - tu plechovou tabulku stačí přeject tupou stranou skalpelu a "přeložit" podle rýh - je to stejný jako s tim plastem co si zkoušel, jen tohle je přirozenější...Teď si snad rozumíme
Všetko späť - vidím, že si to myslel na konkrétny model.
To beriem, mám z neho podobný pocit, ako ty. Preto som napísal, že dúfam že ho postavím lepší.
Kedže sa mi zatiaľ nepodarilo vyrobiť blatníky a zničil som pritom všetok pripravený materiál (obaly z balzamu na ústa), tak som zlepil do bloku tri kúsky 5mm hrubého plastiku a vybrúsil som z toho cisternu.
Přílohy
Naposledy upravil Laco Nagy 'Bocán' dne 03 říj 2007, 20:19, celkově upraveno 1
Z nadšenia, že som sa dostal ku knižke o vozidlách RAF, kde je okrem mnohého iného aj náčrtok Albionu AM463 (viď. tu), som chytil telefónnu kartu, polguľatý pilník a vyrobil nosníky cisternovej nádrže. Spravil som aj dekel plniaceho otvoru.
Přílohy
Naposledy upravil Laco Nagy 'Bocán' dne 03 říj 2007, 20:21, celkově upraveno 1