Sakr ty fotoy jsou hustý.Když jsem tam byl minilej rok tak tam mnělo toho Centuriona, ale prej ho nemohli rozject že mně nějakou porucuhu, a y ten šestikolej to samý.Dokonce Merkava.. Sakra proč jsem s etma nedostal..
S tím Centurionem tam komentátor říkal, že vloni nejezdil, protože byl v dost špatným stavu a že jej museli dost zrestaurovat a v podstatě zprovozuschopnit. Taky jim tam během ukázky chcípnul a komentátor říkal, že se nemáme moc divit, že prej se ten stroj dost špatně řídí a navíc že ke startu je potřeba pomocnej motor. Nakonec to ale na place řidič nakopnul a jelo se dál.
Jediný co pořadatelé nezvládli byl příjezd. Lidí se tam sjelo víc než předpokládali, ALE policajti nedokázali tu dopravu na příjezdech vůbec nijak řídit. Když jsem víc jak po hodině popojíždění dojel na křižovatku a tam stál uprostřed policaj a hlídal si aby ho nikdo nepřejel místo toho, aby nějak ty kolony aut řídil, mě vytočilo pomalu k nepřítomnosti. Kvalita tankovýho dne mě ale brzo přivedla k normálu...