Mam to stesti, ze ziju v Marianove svete. Na Su-25 jsem se tesil, ale po tom, co predvadi strejda Voloda, nevim nevim...
Myslím, že toto fórum je světem pro každého slušného člověka, který diskutuje s respektem k ostatním. Určitě to není tvoje věc rozhodovat o tom čí je tohle svět nebo není. Když moderátoři nedokážou dát přes prsty nevhodným projevům na tomto fóru, je tu ještě možnost si prostě neslušného člověka zablokovat sám v nastavení.Aleš R. píše:Možná toto fórum není tvůj svět...
Atlis píše:Neviem ako v tvojom svete, ale v tom mojom je aspoň základná znalosť jedného svetového jazyka, a v drvivej väčšine je to angličtina, niečím úplne normálnym, nie machrovaním. Pokiaľ to máš inak, je mi to ľúto.
jendam1 píše:Myslím, že toto fórum je světem pro každého slušného člověka, který diskutuje s respektem k ostatním. Určitě to není tvoje věc rozhodovat o tom čí je tohle svět nebo není. Když moderátoři nedokážou dát přes prsty nevhodným projevům na tomto fóru, je tu ještě možnost si prostě neslušného člověka zablokovat sám v nastavení.Aleš R. píše:Možná toto fórum není tvůj svět...
Martin Černý 'Černoch' píše:Atlis píše:Neviem ako v tvojom svete, ale v tom mojom je aspoň základná znalosť jedného svetového jazyka, a v drvivej väčšine je to angličtina, niečím úplne normálnym, nie machrovaním. Pokiaľ to máš inak, je mi to ľúto.
Mariane uklidni se prosím, příště dodej i překlad. Pokud ne, další takové příspěvky tě smažu. Může to dělat Gábor, můžeš to dělat taky. Pořád jsme na českém fóru. Pokud s tím máš problém, prosím, tamhle jsou dveře.
Děkuji.
Jendam1 - tvoje úvaha je mylná, od klávesnice se vynáší rychlé úsudky , kdo, co , a jak špatně+ dělá. Moderátory hledáme pořád. Večer nebo zítra očekávám v mé schránce tvůj přihlašovací email, když máš tak chytré řeči.
charlie1612 píše:?Martin Janoušek píše:[quote=Doufám, že do doby požadavku na limitku pro Eduardy bude celé "kauza" s čumáky na BN uzavřena. A Su-25 bude pěkné téma na limitku, takové "barevné""Basic" čumák se formuje. (A knížka na eFku rozepsána.)
Ahoj Martine - Zdravím. kdy asi tak předpokládáš uvolnění čumáku na BN do prodeje. Docela mne to zajímá. Karel
Uživatelé procházející toto fórum: okvi, Václav Hochmuth, Víťa Výmola, Vl.Šulc, wolf00 a 24 návštevníků