KPM Medvědi
Hotovo na Modelforu:
Pz. II. - Tamiya - 1/48, Bf-109 E4 - 1/72 Special Hobby, Yak-3 - Zvezda 1/48
Hotovo na Modelforu:
Pz. II. - Tamiya - 1/48, Bf-109 E4 - 1/72 Special Hobby, Yak-3 - Zvezda 1/48
modelar81 píše:Krásný kousek. Takže motor je součástí stavebnice?
66misos píše:Pekne si to dal. Len ak to ma byt toto lietadlo S.V. Nosova zo 150 giap podla jeho vlastnych spomienok, tak kamuflaz je zlahka mimo. Tiez by na kryte motora nemal byt ten biely okridleny mec, teda aspon podla scalemodels.ru a ava.org.ru. Toto je taky mix kamuflazi a markingu z viacerych lietadiel a "umeleckej licencie".
Skoda toho odkrytovaneho motora, taky pekny cerveny predok to mohlo mat![]()
Pozicne svetla na kridlach si nedaval? Aspon na fotkach ich nevidno. Pripadne len zle vidim.
A skoda, ze hviezdicky vitazstva na boku nemali bielu podkladovu farbu, takto sa tam uplne stracaju.
Tety píše:Moc pěkné, já bych také stavěl čtvrtky, zvlášť když vidím třeba kvalitu stavebnic Zvezda 1:72/1:48, nebo sleduji skutečnost, že se Eduard na 72 vlastně vykašlal a má krásné čtvrtky, ale kam to dávat???
Tety píše:Já vím, mám doma jednoho od Edy, ale ono nikdy u jednoho nezůstane a třeba takový Il-2, toho jsem mít doma prostě musel, už je celkem macek... Ale třeba vyhodim nábytek, psa i tu mojí blonďatou hvězdu a začnu dělat 1:48
José píše:Kdyz uz ta prace s motorem, nedava mi smysl ten levitujici celni stitek kabiny s takovou fugou...
Jinak pekne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků