Po dlouhé době něco zveřejním. Slepil jsem pár Jaků od polského výrobce, skvělá stavebnice. Na mých modelech je spousta chyb a nemám natažená lanka, což vždy odkládám a odkládám... Fotit také moc neumím, je to jen mobilem pod lampou. Chtěl jsem se ale podělit o onu radost, kterou u Arma Hobby zažívám. Lepím hodně, ale mám také hodně práce, mladou přítelkyni (to je nejhorší ), spoustu jiných zájmů, psa, takže takovýto výsledek je pro mě přijatelný kompromis. Jaků mám dalších 10 ve skříni, rozhodně s nimi nekončím. Polský výrobce má skvělé dekály, u dvou z prvních prezentovaných čtyř Jaků jsem ale použil dekály Exito Decals. Neskutečná paráda. Mojí nešikovností se mi povedlo hada (kterého jsem se nakonec možná v rozporu se vzorem rozhodl dát na obě strany) zmuchlat, pak jsem jej však znovu rozložil a bez jakéhokoli následku aplikoval. Absolutně přilnou k povrchu, po použití vodiček (skoro i bez nich) vypadají jako nástřik barvou. Blbuvzdorné a asi nejlepší obtisky, s jakými jsem kdy pracoval.
Díky všem, jak jsem psal, není to žádná sláva, ale ve vitrínce vypadají hezky. Některé jsou celkem špinavé, fotky pod umělým světlem drobet zkreslují. Budu se snažit v dalších zlepšit. Hlavně je skvělá ta stavebnice, fakt je to radost stavět, snad jen podvozkové nohy mohly být vyřešeny trochu přátelštěji, ale po jednom, dvou Jacích už víte jak na to.