Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Sklíčka CTM 24107

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Sklíčka CTM 24107

Příspěvekod Milan Černý » 25 pro 2021, 22:45

A přece mi to nakonec nedalo a ještě pár řádek. Jen tak co mne upoutalo. Smí tu ostatní něco vůbec tedy dát , nebo nesmí a je to pouze pro vyvolené? Je modelařina o koníčku , o radosti nebo o zhazování práce druhých. Proč to tu opustili takoví mistři jako ti co tvořili mistrovská dílka od základu, kteří dokázali od nuly zachytit tvar jakékoliv škodovky ? Nevídáte tu od nich jejich dílka. Nevite proč? Já to vím, když jsme si spolu o tom psali. No možná přesně pro styl - běž si šmrdlat ty své 43 a pro podobné chování , kde útok a vztahovačnost spolu s pocitem já jsem já, je nad radostí s tvorby, pocit dokonalosti je nad empatií , vstřícností a obyčejným lidstvím. A to je tak asi vše co se k tomu dá napsat. Nemám pocit, že bych se předchozím příspěvkem někoho dotknul, jmenoval, pouze jsem napsal své vidění tohoto vlákna , nic víc a nic míň. A ano přišel útok a urážky, a opravdu nemám chuť ztrácet čas a přidat se do debilního tématu a rozšířit řady dvou o třetího.
Milan Černý

• Odpovědět s citací

Re: Sklíčka CTM 24107

Příspěvekod nedlloyd » 26 pro 2021, 09:43

Milan Černý píše:Ale Vážený pane Nedloyd, nic se netýkalo Vás. Ale pokud tedy jste tak vztahovačný tak za prvé oslovení Hej Mildo si chlapečku vyprošuji zase já. Šmrdlat si budu co budu chtít akde budu chtít. A ano pokud se považujete za extra mistra to možná jste , ale jako člověk máte chování řeznického psa :A ano kdysi jsem to tu opustil i proto, že mnoho mladých začínajících modelářů Vaše povýšené chování dovedelo dost odradit a to je to co mi vadilo. Takže pane neberte si mne do pusy , neboť jak vidno tentokrát jste se netrefil a opravdu mne nezajímáte a nemám chuť si kazit den a zábavu nějakou debatou s Vámi. A pokud si berete právo ihned útočit , bez toho že by někde padlo něco o Vás tak rada je navštívit doktora. A tímto debatu s Vámi končím, neboť je bezpředmětná. Jen mi vadilo to oslovení. Ano tykám si i s borci Vašeho věku byť by mohli být mými syny, ale ti mají svou úroveň.

No, právě že jsem se očividně trefil. O to mi tak nějak šlo.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse