Představuji svůj poslední kousek v letošním roce s číslem 14. Vybral jsem si kamufláž z Libye s označením S9+DR patřící III./ZG 1. Zajímavé je vyměněné pravé křídlo ponecháno v původní barvě RLM 65 spodek a RLM02,71 vrch. Zbytek pouštní kamufláže je v barvě RLM78 spodek a RLM79 vrch. Eduardí stavebnice Bf 109E je už starší záležitost, ale staví se pořád dobře. Vše jsem stříkal přes masky Omask od Ondry a to i plátěné pohyblivé části ovládacích ploch. Díky Ondro za parádní masky. Barvy klasicky Gunze C.
Tak ještě pár fotek.
Přílohy
Naposledy upravil Szwarc.Robert dne 24 pro 2021, 09:36, celkově upraveno 1
čistotu stavby u tebe beru jako samozřejmost ale horní plochy jak máš štrejchnutý,zelenou půlku ,ale hlavně hnědou jsou u mne top ,jaké jsem tu dlouho neviděl ,úžasné ,na spodních to tak není vidět ,ale ty horní supr
Roberto gratuluji k dokončení. Další krásný kousek do sbírky.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Robe co Ti budu povídat... za 14 dní hotový model, který se mi ve tvém podání opravdu líbí. Ty pouštní kamo ti jdou parádně. Gratuluju k letošnímu 14 kousku, jeden hezčí než druhý Krásné Vánoce.
Roberte,parádní kousek.Výběr typu a hlavně kamufláže,kterou jsi skvěle udělal.Pro pouštní mašíny mám slabost.A 14 kousků za rok to je teda produkce. Super.Hezké modelářské vánoce.