co som zistil, tak od mojej modelarskej ery sa chemia posunula do inej galaxie, tak budem skusat a ucit sa. Budem rad za vsetky rady a drzte mi palce aby som to dotiahol do zdarneho konca

Atlis píše:A stačilo kúpiť za dve stovky overtreesy.
Bari Ball píše:To ťa pán Boh trestá za to, že przníš Spitfira nemeckými krížmi...
Hansi píše:Nečuduj sa, že Ti to nesedí. Nemáš rovnomerne odfrézované vnútro trupu v mieste cockpitu, nemáš to ani poriadne vybrúsené. Preto máš v hornej časti trupu medzeru medzi polovicami trupu.
Odlievané cockpity sú o frézovaní, brúsení, skúšaní, frézovaní, brúsení, skúšaní ... A hlavne o trpezlivosti. Viem, chcel si mať ten interiér v trupe čo najskôr, ale rýchla práca potom prinesie aj neuspokojivý výsledok.
Debondérom odlep polyuretanové diely trupu a skús to znovu.
Bari Ball píše:To ťa pán Boh trestá za to, že przníš Spitfira nemeckými krížmi...
Marián Čašník píše:Farby MR.Paint sú pomerne agresívne na plast a keď model "zalievaš" farbou, tak sa *&Ti spraví spomínaný pomaranč. Striekať je potrebné po menej vrstiev a s prestávkami (niekedy stačia 10-minútové, niekedy viac - záleží na hrúbke nástreku).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 193 návštevníků