Szwarc.Robert píše:
Pro Černocha- Kamufláž bude K, je to ta šedivá
Jozeff66 píše:Marian Holly píše:Jozeff66 píše:Myslim,ze to co je v tabulkach je aktualne aj teraz. MRP do do vianoc chce vydat sadu farieb na Japoncov,tento x by to malo byt uz bez zadrhelov.
Som celkom polichoteny, že sa môj článok berie do úvahy. Za tie roky sa názor na par veci zmenil (farba interiéru, motorového krytu Nakajima). Asi by som mal napísať nový článok,?
Áno, na "zadrheloch" japonských odtieňov MRP sa intenzívne pracuje.
Marian Holly
New York
No to by si mohol,napisat novy clanok alebo aspon nieco pustit.Onedlho sa to bude hodit v zaplave prichadzajucich Zer od Eduardu.Napr.to co si teraz spomenul.
Marian Holly píše:Jozeff66 píše:Myslim,ze to co je v tabulkach je aktualne aj teraz. MRP do do vianoc chce vydat sadu farieb na Japoncov,tento x by to malo byt uz bez zadrhelov.
Som celkom polichoteny, že sa môj článok berie do úvahy. Za tie roky sa názor na par veci zmenil (farba interiéru, motorového krytu Nakajima). Asi by som mal napísať nový článok,?
Marian Holly
New York
Lubomír Kerék píše:robo ideš na parádu, už sa na to zero celkom teším, marian ahoj máš sa ?
DEAD píše:Marian Holly píše:Jozeff66 píše:Myslim,ze to co je v tabulkach je aktualne aj teraz. MRP do do vianoc chce vydat sadu farieb na Japoncov,tento x by to malo byt uz bez zadrhelov.
Marian Holly
New York
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Marek Semančík, taffy a 162 návštevníků