Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 194 z 223 • 1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Dolin » 12 říj 2021, 20:26

Ja kur.a to sem zase sekl téme :D To sem ani nechcel,......le takto,....ano dívají se puberťáci, ale v tomto věku mám dcery a ty se vydržely dívat i na Věznici Shawshank a další původní staré filmy co vládnou žebříčku,.....takže to o míře CGI není dle mě argumet jako takový,....protože i s množstvím CGI dokážeš film úlně dojebat (no ve Star Wars :-D :-D ),....
A mě nevadí a nevdilo nikdy to že se požijí záběry jiné techniky a nebo M48 namísto TII a podobně,..ale i s malým rozpočtem jde udělat fil jako je Železný kříž a na druhé straně strCZka typu jak ty německé T-34 jezdí někde jakože za WWII v Jugošce,.... Jinak třeba nepobírám docela nízké hodnocení dle mě skvělého filmu Miasto44......
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 14 říj 2021, 12:01

KnittlJ píše:
Horrido píše:Zajímavý argument. Filmařsky, historicky i dramaticky špatně vystavěný film je v pohodě, protože se na něj podívají puberťáci. :)

Jen pro pořádek, co je na filmu Midway historicky špatně? Dramaturgicky nebo filmařsky to prosím neřešme.
Jsem do Pacifiku obecně fanda, tak by mě to zajímalo...

Historicky jsou to věci spíše technického rázu. Odbytý protiútok Hiryu, soustředění se pouze na Enterprise, špatné vystavění toho proč to byla tak důležitá a kritická bitva (vyhodit Doolittla, udělat Coral Sea). Zase tak kritické to v tomto ohledu není.

Co mi utkvělo je když tam někdo tvrďácky prohodí že hodí pětisetlibrovou bombu přímo do jejich zatraceného komína. Asi si zapomněli prohlédnout komíny u japonských letadlovek. :)
Naposledy upravil Horrido dne 21 říj 2021, 07:05, celkově upraveno 2
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 15 říj 2021, 11:47

Horrido, tys nikdy v IL2 1946 neházel na lodě bomby odrazem??? :-D :-D :-D

JInak https://www.csfd.cz/film/516359-residen ... ity/videa/ ...sakra to je jak Panthery v 1:35....fuuuurt dokola,..ale no co,..Zombíků není nikdy dost no,....a Uwe Boll to netočí...(i když Sám v temnotě se me líbilo :D)
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 15 říj 2021, 12:14

Tak jsem objevil nový film z WWII. De slag om de Schelde/ The Forgotten Battle/Bitva v ústí Šeldy (2020). A titulky už jsou k němu také. Trailer vypadá zajímavě, ale známe to... tak jsem zvědavý.
Teď koukám, že to je i na Netflixu i s titulky.

https://www.imdb.com/video/vi398050073? ... _=tt_ov_vi
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 15 říj 2021, 22:18

Tak film jsem zhlédnul a naprosto doporučuji!!! Výtečně natočeno, pro mě o neznámé bitvě. =D>
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Pospíšil » 19 říj 2021, 13:42

Za mě, dobré filmy jsou: Akce v oblacích, Za nepřátelskou linií 1-3, Sevastopol. Mohl bych jmenovat další pěkné jako třeba Hon na ponorku a Vlčí volání.
KPM Medvědi
Stáří, ne podzim života, ale jaro smrti.[img]https://
Milan Pospíšil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 25 říj 2021, 05:16

Midway je sračka, ať se na ni podíváme z jakéhokoli úhlu. Chápu pana Chmelíka, jak to myslí, sám jsem učitel dějepisu a dobře vím, jak tam téhle mobilové generaci schopné soustředění tak maximálně deset vteřin do dalšího ostrého střihu podlézáme. To ale není měřítko kvality, že se to líbí dnešní mládeži je spíš punc otřesnosti. Kritizovaný Děvjatajev se mi líbil mnohem víc, ze Západu byl pro mě v poslední době zapamatovatelný Greyhound, spíše jako takové osobní drama. V obou filmech byly taky nesmysly, ale Greyhound měl silný příběh a Rusové prostě válečné filmy umí, tentokrát tam nebylo ani tolik patosu a nezamlčeli, jak se mnohdy chovali k navrátivším zajatcům.
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 25 říj 2021, 06:29

irimar píše:Tak jsem objevil nový film z WWII. De slag om de Schelde/ The Forgotten Battle/Bitva v ústí Šeldy (2020). A titulky už jsou k němu také. Trailer vypadá zajímavě, ale známe to... tak jsem zvědavý.
Teď koukám, že to je i na Netflixu i s titulky.

https://www.imdb.com/video/vi398050073? ... _=tt_ov_vi

Film je vynikající. Je od 15. 10. oficiálně na Netflixu. Koukal jsem samozřejmě tam. Titulky tam jsou také k dispozici.
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 09 lis 2021, 08:11

Snad to bude......dobré!
https://www.youtube.com/watch?v=_yBnTjc ... iosDanmark
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 09 lis 2021, 14:35

Natáčelo se to u nás.
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 11 lis 2021, 08:25

No snad se zasmějeme,...
https://www.csfd.cz/film/963115-black-friday/videa/
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 28 lis 2021, 18:47

https://www.youtube.com/watch?v=KrP9RB9Ofz8
Film Skovranok sa objavil na You Tube.
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 29 lis 2021, 16:00

Na známém českém úložišti je k mání v češtině. Pod názvem Skřivánek. Jinak je to původní verze filmu, který byl znovu natočen v roce 2018 pod názvem Legenda jménem T-34.
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 01 pro 2021, 07:59

Krátká recenze: Tak jsem shlédl film Halloween zabíjí. A opravdu poprvé jsem přál krutou smrt všem co byly ve filmu (moje sympatie tam neměl nikdo, mimo Majka když někoho kuchnul), na place, hercům i komplet štábu! Asi senilním nebo co, ale jako za a) jsem to moc nepobíral jako celek, b) konec je čístý holotrop. Jakože opravdu duchaprosté, úplně bez nápadu, logiky a tak zbytečné, jak celibát ve Vatikánu,.. a na J.L Curtiss si jdu vzpomenout raději Záměnou a nebo True lies!
Hodnocení 20%
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KnittlJ » 05 pro 2021, 12:10

Po docela dobré Bitvě u ústí Šeldy, další pro mě překvapivě dobré válečné Nizozemské drama De Oost, anglický název The East... https://www.csfd.cz/film/915447-de-oost/prehled/
Takový malý Nizozemský "Vietnam"... :?
V galerii:Sturer Emil
Sd.Kfz.11 + leFH18/40
Sd.Kfz.7+88mm Flak 36/37
GAZ AAA s čtyřčetem Maxim M4
KnittlJ

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 194 z 223 • 1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)