Lubomír Kerék píše:páni prišli Vám od Edyho aj "Tréneri"?prípadne dáte ich na web do nedele ?
To je novinka až na další měsíc

Lubomír Kerék píše:páni prišli Vám od Edyho aj "Tréneri"?prípadne dáte ich na web do nedele ?
MN-modelář píše:Lubomír Kerék píše:páni prišli Vám od Edyho aj "Tréneri"?prípadne dáte ich na web do nedele ?
To je novinka až na další měsíc
Vit píše:Dobrý den.
Rozbaluji toužebně očekávaný balíček od vás a po otevření krabice na mě jako první koukne Babiš?!?![]()
To byste lidem se slabším srdcem neměli dělat. A nevylepšil to ani Fiala hned pod ním....
Ale jinak velká pochvala, dnes jako kdykoli v minulosti za neuvěřitlenou rychlost dodání, dobré ceny a obrovský výběr zboží skladem![]()
![]()
werwolff píše:Dobrý večer. Máte tušení, kdy se u vás objeví nové 1/72 figurky od Zvezdy? Myslím ty U.S.
MN-modelář píše:admiral6 píše:Dobrý den
Das Werk ke své French 155mm C17S howitzer vydal i kovovou hlaveň. Budete ji mít taky skladem? Zatím jsem ji vyděl jen na MBK a nikde jinde.
Dobrý den,
Leží zde už asi 14 dní, ještě jsme to nestihli dát na shop![]()
Uděláme co nejdříve
admiral6 píše:MN-modelář píše:admiral6 píše:Dobrý den
Das Werk ke své French 155mm C17S howitzer vydal i kovovou hlaveň. Budete ji mít taky skladem? Zatím jsem ji vyděl jen na MBK a nikde jinde.
Dobrý den,
Leží zde už asi 14 dní, ještě jsme to nestihli dát na shop![]()
Uděláme co nejdříve
Super Teď ještě šup s tím na Eshop. Mám 3 věci v košíku a už čekám jen na tuto hlaveň. Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků