Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Postavil som posledného Hellera čo som mal v zbierke. Stavbu som poňal veľmi relaxačne, ako odskočenie si od Royal Navy lodí. Jediné referencie čo som použíl bol scan časopisu "Modelist Konstruktor" niekedy z obdobia 1970-1980. Niektoré veci ako lavička medzi predným a zadným mostíkom sú vynechané úplne, pretože som nemal v pláne nič také ako vlastné lepty a z plastu sa to jednoducho nedalo. Všetky paluby na všetkých úrovniach sú vymené za V-Groove evergeen. "Kockatá" veliteľská veža nahradená reálnejšou verziou z trubky, nadstavby medzi komínmi pôvodne v celku sú porozdelované, stožiare z mosadzných trubiek a zvyšok sú lepty čo zostali zo stavby iných 1/400 lodí. Hlavne staršie ročníky model poznajú a vedia o čom to je ....
Naposledy upravil janci75 dne 18 zář 2021, 20:15, celkově upraveno 2
Vypadá dobře mám ji doma plánuji v období 1904-05 pokud vím na aukru ji mají s doplńky ,ale období revoluční 1917 e je mi známo že ji postavil asi každý modelář když začínal také formy modelu jsou putovní já mám od Alanger přebaloval Heller,|Ogoněk atd
Líbí. Přiznám se, že nechápu, proč takhle profláknutou loď ještě nikdo neudělal v plastu jako nový model. Výrobci z RF...nic. Škoda. Předlohu mají opravenou pod nosem. škoda veliká.