Dobrý den, když obnovujete vydávání MiGů-21 1/48, nebude zpět v nabídce i položka BFC 008? Kovové nohy jsou už nedostupné a položka BFC 008 by mi skladbou i cenou vyhovovala.
Jirka TR píše:Zdravím pane Šulci.
Mám jenom drobný dotaz, nedoplníte trochu tu méně oblíbenou velikost modelu 1:72 (která je pouze pro ty, co na to vidí), o nějaké reedice vrtulí Fw, Spit a pod. Máte tam přerourováno.
Jinak Vám chci poděkovat za Bf-109E a hlavně owertrees.
Jen tak v rámci dotazu, Bf-109G, když ji nebudete dělat, tak co přebalit alespoň Tamku ve stejných limitkách co sami vydáváte 1:48, oni nemají fantazii. No, já vím, pán Tamiya je nekomunikativní...
Dopředu Vám děkuji za odpověď.
Vl.Šulc píše:Jak jste přišel na to, že nebudeme dělal Bf 109G? Už několikrát jsem tu psal, že ji uděláme. A také na ni už pracujeme.
Jirka TR píše:Zdravím pane Šulci.
No, jen jsem si chtěl potvrdit, že bude, a tím, že na ni již nyní pracujete, lze předpokládat, že ji možná budete mít do konce tohoto roku nebo na začátku 2022.
Jestli jste to natvrdo, zde někdy dříve napsal, tak to jsem ten příspěvek musel přehlédnout. Omlouvám se.
Přesto Vám děkuji.
Bf od Tamky jsem si zatím nekoupil. Stále čekám na Vaši. Ta bude dokonalejší.
Jirka TR píše:A protože jsem obrovsky skromný, mohli byste k tomu přidat i tu Vaší krásku P-51.
To byl pokus o vtip.
Vl.Šulc píše:Beru to jako poměrně úspěšný věštecký pokusS větší mírou pravděpodobnosti, než předvolební průzkumy
Petr Kučera 2 píše:Dobrý den pane Šulci, v listopadovém leafletu je avizované dual combo Spitfire Story: The Sweep.
Bude možné z jedné stavebnice postavit dva modely v provedení early s vnějším pancéřovým sklem na kabině?
Nebo jestli případně plánujete současně s combem zahajít i prodej OT této verze.
Děkuji.
Mikuláš píše:Dobrý den pane Šulci!
Ač technikář, velmi se mi líbí eduardí boxarty z poslední doby (zejména ty prvoválečné). Proto se chci hereticky zeptat, jestli by nebylo možné je vydávat v digitální podobě? Jde mi o možnost dát si je na pozadí plochy počítače. Přiznám se, že absolutně netuším, jak by se tohle řešilo stran autorského práva a taky by asi (?) vznikl problém ohrožující koncept EduArtu, kdy by se dal obrázek stáhnout a vytisknout si plakát za výrobní náklady... Každopádně střídající se Ni-17, Fokkery D.VII, noční S.E.5, M.S. Typ N,... na ploše a v důstojné kvalitě by se mi moc zamlouvaly. Co Vy na to?
ivanp píše:Dobrý deň pán Šulc, plánujete k Spitfirom Mk.V článok o vývoji verzií podobne ako bol v Infe 12/2020 k Spitfirom Mk.I/II?
Kubouš píše:K těm S-199, budete mít postupně v nabídce všechny varianty? Tj. překryt rakvička, překryt bublina, klasika bez kulometů v křídle, s kulomety v křídle, s/bez chladiče pod čumákem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků