Ahoj všem, nevěděl by někdo, k čemu je dobrá ta trojúhelníková věc, co plave před hlavním plovákem Kingfishera? Projel jsem YouTube a našel jsem jedno video, kde Kingfishera vyzvedávají na palubu křižníku USS Chester: https://www.youtube.com/watch?v=ObsHmDgvMak A tam ta věc je taky - Kingfisher se na ni snaží nějak jako najet. Ale pak je střih a už ho vyzvedávají na palubu a ta věc nejdřív visí na přídi plováku a pak odpadne. Nejdřív jsem si myslel, že smyslem je, aby se letadlo do ní zachytilo a loď ho na ní táhnula, aby pilot mohl vypnout motor - kvůli bezpečnosti při fixaci výtažných lan, aby se některý z nich nedostalo do kontaktu s točící se vrtulí. Ale na tom videu je vidět, že vrtule se přestane točit až v momentě, kdy letadlo dávno visí na lanech a už je dávno nad vodou. Velká škoda, že je tam ten střih a není vidět, co se dělo mezitím Tím pádem ale pořád nechápu, k čemu byla dobrá ta trojúhelníková věc, která pluje na hladině před Kingfisherem na fotce. Nevíte to náhodou? Předem díky!