Především to neberte jako jedovatou slinu!
Boxart MiGu-21MF zahřál u srdíčka ale je trošku what if. Věž Kuňky dostala tu hezkou šindelovou střechu v r. 1992 a to 1113 brázdila Slovenské nebe.
bitner píše:Byt vami panove, smiril bych se s tim, ze akce typu e-day nebude mozne poradat uz nikdy. Oni to oficialne nezakazou, ale nastavi tak zmatene/prisne podminky, ze si to zadny soudny poradatel nevezme na triko.
Hromadne akce budou mozne jedine open air, nebo za nejakych uplne absurdnich podminek. Samozrejme se budou poradat ilegalni koncerty v opustenych halach apod., ale to asi neni cesta pro Eduard.
Ted do voleb bude vsechno best in vsechno, to je jasne, ale okamzite po uzavreni uren zacne sarada nanovo.
standaslechta píše:Především to neberte jako jedovatou slinu!
Boxart MiGu-21MF zahřál u srdíčka ale je trošku what if. Věž Kuňky dostala tu hezkou šindelovou střechu v r. 1992 a to 1113 brázdila Slovenské nebe.
Vit píše:Omlouvám se za malé OT, ale ještě bych se vrátil k smutné události. Dnes sem totiž rušil ubytování na e-day a paní na recepci se velmi divila se slovy, že ostatní výstavy běží a nikdo jiný nic neruší! Teď tam proběhla velká akce pro chalupáře, dále tam budou myslivci, rybáři, koňáci a další a další... A to bych vsadil plat ministra zdravotnictví, že to budou větší akce pro víc lidí než e-day.
Takže velké akce se konat můžou, konají a budou konat a máme šanci se některých účastnit, i modelářských. Je to jen o tom, jak statečný je pořadatel a jestli půjde do rizika, že investuje miliony a pak mu to 2 dny před akcí zruší nějaký aktivní aktivista!
Renda píše:Teď mluvil loutka Vojtěch v televizi a nemělo by se vrátit nějaké omezování akcí a toho cirkusu okolo.
Určitě by to bylo možné udělat, těšil jsem se hodně, našetřil jsem si a tak to utratím na dalších třech modelářských akcích v říjnu. Žamberk, Šumperk, Broumov.....
Renda píše:Teď mluvil loutka Vojtěch v televizi a nemělo by se vrátit nějaké omezování akcí a toho cirkusu okolo.
Určitě by to bylo možné udělat, těšil jsem se hodně, našetřil jsem si a tak to utratím na dalších třech modelářských akcích v říjnu. Žamberk, Šumperk, Broumov.....
Uživatelé procházející toto fórum: kloubm, Petr Mikloš II a 12 návštevníků