Všechny další informace budou na stánku KPM Brno na E-day v Praze.Tak zatím

Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
jen tak orientacne co stavis ??
Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
Letadla 1:48
Technika 1:48,1:35,1:72
Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
ok
Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
ok
Proč ?
Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
ok
Proč ?
jen tak sem se zeptal...
Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:Honza Miňovský píše:Petr Klaus píše:píšu si a slyšel jsem že z žáků může kdokoliv už se nebudou dělat krajský kvalifikace , je to pravda ?
je to pravda...
ok
Proč ?
jen tak sem se zeptal...
Jo tak to jo a co stavíš ty ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník