Já jsem se zůčastnil a byla to opravdu bomba. Bylo to neuvěřitelný. hodně udělalo i to, že sem měl dobrý pozorovací místa. Tolik techniky a v neustálé akci, to prostě nemělo chybu. Opravdu to byl zážitek. Jedinýco se mě nelíbilo, bylá náhrada za německý letadlo, ten býlej prckolet... Ale JAK z ruské strany zase neměl chybu...Byla to nevěřitelně dobře zpracovaná akce a dobře zorganizovaná. Oproti loňskému Kursku hodně veliký pokrok..
Zlatá Cihelna,absolutně nejlepší za poslední roky.Nevím,ale v tom Kyjevě mě ze záběrů docela dostal ten "Tigr",vím,že to dá práci trošku to překopat,aby vypadal aspoň trošku realisticky,ale tohle...
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
tak myslím, že finance nedovolí z T-34 udělat na naše poměry dokonalýho Tigra. Člověk je rád aspoň za tohle, že můžou na takových akcí jako je Kyjev proti T-34 vyjet i německý tanky a né jen hakly a děla...Nenáročnýho člověka potěší vidět i takovou repliku a snaha se cení...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Já to taky hodnotím velice kladně,oproti Kursku byl lepší program a stále bylo se na co dívat.Nejvíc se mi líbila ukázka T 72 CZ,ta byla hodně efektní.No a bitva byla taky výborná,lidi ukáznění,za rok jedu zas.
akce se povedla se vším všudy, až teda na to dopravní letadlo co mělo nahradit německý. To nemuselo být. Taky se jim povedlo defilé, všichni viděli veškerou techniku z blízka a za jízdy a i s výkladem. Mě se nejvíc líbilo, když přede mnou vystřelil hakl s pakem a zalehlo mě ucho tak, že sem minutu na něj neslyšel Ne, opravdu to byla efektní bitva s neustálým pohybem a naplněným dějem...
Jo, SU to pálila zodpovědně, ale od mýho místa střílela daleko... Co se mi taky moc líbilo, že už se střílelo opravdu z hlavní cvičnýma nábojema a né ptardama ovázanýma kolem hlavně. Krásně se při výstřelu vyšvihl dým z laufu. Na konci sem se byl podívat zblízka a měli hezky očouzený hlavně...Čím dál víc se to postupně stává realističtější.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Letos jsem na tom místě nebyl , v loni mi to připadalo docela dobré co
se typů techniky týče. Z galerie vidím ,že letos to bylo ještě lepší.
To letadlo značkovalo německá letadla i ve filmech jako např Bitva o Moskvu, navíc L-200 morava je krásná.