Miloslav píše:Ale cena v USA, to je pro debatu o ekologických autech v naší zemi, potažmo v Evropě, k ničemu.
Americký trh je navíc velmi specifický. Diesely tam moc nefrčí. Elektrika se tam může ujmout, ale těžařské společnosti to budou brzdit.
Jinak F-150 jsou schopné jezdit na eko palivo. Moje auto je též FlexFuel. Mám emise, o jakých se benzínúm a deselům může jen zdát.
Já jsem si zvykl že když je řeč o elektrice tak každý myslí strašně moc globálně ... najednou mu záleží na lidech v Africe protože těží vzácné kovy ve špatných podmínkách, potom jim strašně moc záleží na oceánech, protože ty brázdí ty obrovské lodě na mazut ... no ale když na jednom z největších trhů padne jedno dokola a dokola opakované dogma, tedy " oproti klasickým autům je to strašně drahé " a co víc dokonce to padne i u nejprodávanějšího modelu po dekády a co víc dokonce i bez nějakých dotací a daňových úlev tak ti samí lidé najednou tu Ameriku jakože vypustí a začnou se soustředit na Evropu ... to ale nic nemění na faktu že je rok 2021 prostě jedno z PROTI padlo...
Ono co si budeme povídat .. Superb IV je taky možné sehnat za stejnou cenu jako kdejaký benzínový či dieslový superb,ale tady je to černé na bílém ...
Ford F-150 na benzín či elektriku začíná na stejných penězích ...