No supeeeer - tak tohle bychom měli. Tak to už můžeš rovným nohama skočit do pořadnyho měřítka Upravuješ si podvozkový šachty, přerýváš panelaž... Co tomu chybí? Všecko už znáš
AVIA S-92 ( Me-262 ) Eduard 1/144. Velice příjemná stavebnice, až na malý schod v přechodu trup křídlo na spodku. Je možné, že jsem si ten schod způsobila sama.
Klidně bych si postavila další. Nevím, co bych stavěla v měřítku 1/48, to co má táta doma mě moc neláká.
Rozárko, opět paráda! Bohužel, díky situaci okolo covidu-19 mám uzavřen kanál ze Švýcarska s pravou (opravdu švýcarskou!) čokoládou, takže bohužel, až bude možnost nějaké akce, tak máš u mne sladkou odměnu, bohužel švýcarskou co je k dostání u nás. Není stejná, není. A za modely
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Při pohledu na tuhle parádu začínám litovat, že jsem kdysi své muzeum stíhaček začal v 1:72. Musel bych začínat od nuly a na to už je pozdě, ale v 1:144 by se mi toho domů vešlo čtyřikrát víc a navíc je to roztomilé. Jen bych to asi takhle dobře nedal.
Přidám jeden FW-190D-9 Eduard. Pohodová stavebnice, jen mi připadá, že podvozkové nohy by měly být více " podkopnutý " dopředu. Takhle mi připadá, že je moc vysoká.
Fotky nejsou moc povedené, v tomhle počasí se fakt moc fotit nedá.
How glad I am that someone collects collection 1/144. And these are such beautiful and diverse planes Once upon a time, I also built a little on this scale ..