Díky, nejste sám. Přitom takový aršík s novými obtisky, s kterými se chlubí, by několikrát zvýšilo prodej modelu.
Michal M. píše:Pane Šulci chtěl bych se zeptat v květnu máte vydat Bf 109G-2 kdy budete mít space palubku v nabídce k tomuto stroji?
Děkuji předem za odpověď.
Michal Dub píše:To VŠ: Neberte to jako kritiku za každou cenu, ale u takové firmy, jakou je Eduard, mám při koupi Profipacku nebo limitky neochvějnou víru, že mám vše potřebné ke stavbě. V čs. limitce MiG-21MF jste pro těsnění vyrobili nové masky a v limitce SŠ jsem stejný přístup, tedy nové masky, tak nějak očekával rovněž.
Michal M. píše:Pane Šulci chtěl bych se zeptat v květnu máte vydat Bf 109G-2 kdy budete mít space palubku v nabídce k tomuto stroji?
Vl.Šulc píše:Michal M. píše:Pane Šulci chtěl bych se zeptat v květnu máte vydat Bf 109G-2 kdy budete mít space palubku v nabídce k tomuto stroji?
Teď mě kolega upozornil, že sada Space na G-2 bude vydaná v červnu.
Vl.Šulc píše:Podle sousední témy to tak opravdu vypadá, my si to ale s dovolením ještě prověříme. Pokud se námitky ukáží jako relevantní, tak sadu stáhneme z prodeje, opravíme a vrátíme do prodeje pod novým katalogovým číslem. Stejně prověřujeme i sady s tou popisovanou sadou související. Zároveň jsme zastavili jejich prodej, do vyřešení případu.
Honza Marek píše:Dobrý večer pane Šulci,
zaujalo mě, že vydáváte téměř totožné lepty k tomu samému modelu. Netříští zbytečně takové zdvojení výrobní možnosti? Nebo bude starší sada stažena z prodeje?
V čem jsou lepty 36640 na ZSU-23-4 (Zvezda) natolik odlišné od leptů 35477 na Dragona? Zvezda má být přebalený Dragon, návody k leptům jsou praktický totožné, jen cena nových leptů je skoro tři krát větší. A ve starších byla navíc maska.
Děkuji za odpověď
H.
jezekm píše:Vl.Šulc píše:Podle sousední témy to tak opravdu vypadá, my si to ale s dovolením ještě prověříme. Pokud se námitky ukáží jako relevantní, tak sadu stáhneme z prodeje, opravíme a vrátíme do prodeje pod novým katalogovým číslem. Stejně prověřujeme i sady s tou popisovanou sadou související. Zároveň jsme zastavili jejich prodej, do vyřešení případu.
Jen nesměle! Kdyby jste se rozhodli udělat tu sadu leptů na Su-27UB znovu, kdy ji lze očekávat?
A druhá otázka, nebo spíše měl bych drobný návrh na rozšíření řady Space 3D Decal! Proč neděláte touto technologií i podvozkové šachty? Určitě bych si to koupil...
Více zde - druhá polovina příspěvku.
viewtopic.php?f=57&t=139619#p2414992
Uživatelé procházející toto fórum: David Fryš, karel.hawk a 14 návštevníků