To nevím. Na tom nepracujeme.
priskac píše:Dobry den pane Sulci.
Chtel bych se Vas zeptat, bylo by prosim mozny se vratit ke tmavemu pozadi u fotek obsahu stavebnic (vylisky, dekaly, lepty). To bile co je ted mi prijde malo kontrastni (pozadi taha moc oci), vylisky mi prijdou tmavy a je to divne nasvicene. Vim ze je to blbost ale to predtim mi prislo vic profesionalnejsi. Dekuji.
Hezky den.
Peter
cargo píše:Vl.Šulc píše:57peta píše:Pane Šulci, jde mi o ty popisky. U nových obtisků se dá řídit rokem výroby, ale na těch popiskách k BF 109 je rok 2014. Tak se ptám, jestli je také novou technologií nebo jsou to starší zásoby?
U Bf 109G-6 by to měly být nové obtisky. I popisky se touto technologií dělají od podzimu 2019, a vzhledem ke spotřebě, která u popisek na Bf 109G byla, je nepravděpodobné, že by se do poslední krabice ještě někde našla stará zásoba. Nicméně, teoreticky by se to stát mohlo. Přesný stav budu asi schopen pravděpodobně zjistit až v úterý.
Dobrý den pane Šulci,
Jsou popisky v posledních, tj. letošních stavebnicích Bf 109G dělané novou technologií, nebo ještě spotřebováváte staré zásoby???
Děkuji
KiR píše:Neplánujete reedici Albatrosu D.II v měřítku 1:48?
Jiří píše:VŠ: Asi Vás to nějak popudilo, ale nevím proč, myslel jsem to dobře, jako jen doporučení. Ale ano, chtěl bych tam přidat ty nudná stříbrná letadla, která jste mimochodem měli ve čtvrtce: 0301, 8001, dále ty kalibrační a další, chcete-li s tak Vámi oblíbeným příběhem, stačí prostudovat přiloženou knihu.A těsnění je najednou technologický problém? Vždyť to umíte. Stačilo tam vložit hotový aršík popisek z PP nebo WE. A ano,mám hezký víkend, i díky SŠ, protože model se mi líbí a můj pohled na svět už dávno není jen o letadlech a jejich modelech.Vám taky přeji pěkný víkend. Jo a vešly by se do aršíku i různé typy a velikosti čs. výsostných znaků, viz. kniha+čtvrtka. Příběhů je dost. Nejenom na vrtule. Ty stavím taky.
Uživatelé procházející toto fórum: Binder737, Espen, Google [Bot], Hary a 7 návštevníků