Když se povede finiš, tak to bude pěknej auťák. Ale modely bych neměl srdce vyhazovat. Sice jsem přišel o kousky z mých začátků, ale nejstarším už je přes 45 let. A ještě se mnou snad nějakou dobu zůstanou.
To mě to líto není, nejsem sentimentální. A to je ještě prd, když jsem se rozváděl a musel se odstěhovat z bytu, tak do odpadu letěly modely za cca 150000,- čtvrtky letadel a vrtulníků- taková B1B s Herculesem zabraly celej konťák. S nima štusy časopisů- Modeláře, L+K, Atom, In Action atd. a modelařiny. Dodnes si to pamatuju- 4 otočky do sběrného dvora , odpad za 1,5 tuny, ale to byl celkově a zbyla mi obří skleněná vitrína, dělená-4 dílná, o délce 4 metrů a výšce 2 metry- zakázková přes celou stěnu. Tu jsem nechal za odvoz. Teď jsem to počítal, mám doma uskladněno 35 modelů, bude bezprach.
Ale až v takovou chvíli zjistíte, kolik peněz jste do modelařiny nalili...
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Takže konec s řečmi a trocha té modelařiny. Fouknul jsem to lakem a protože mi zbylo, což je škoda vylít, vzal jsem ještě jeden rozestavěný resinový ingot a přejel i to. Co to je, psát asi nemusím.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Dneska nebylo moc času, běhám po doktorech jako maratonec. Ale trochu jsem udělal- začal jsem kokpit a stříkl jsem skla- přední klasicky a zadní smoukem se stopovým množstvím černý. To si myslím bude fajn.
Přílohy