Ahoj všem,
dnes jsem dostal od své milované skoroženy ke kulatinám model tohoto nádherného plnokrevníka. Kdo ví, mimo Italských koní mám velmi rád Americký sporťáky- Corvette- všechny generace mám doma víceméně sestaveny, postupně natajno doplňuju další.
Protože ji nemůžu mít v modelu 1/1, tak mi koupila tento resiňák, dokonce za dobrou cenu, ale i tak je toto hraniční mez, kolik mohu investovat do kitů. Ale kvalita je zaručena.
Když mi dala na vybranou ze zbarvení, tak jsem neváhal ani vteřinu, mě se líbil Jake skull's No.4, jí No.3, takže bylo rozhodnuto, bude žlutá verze, protože jsem byl udolán argumenty, že žlutá verze No.3 bude víc vidět na stole.
Taky jsem musel slíbit, že ho dokončím, ale hlavně koupím akvárko na vystavení a nikdy se ho nezbavím....

Při prozkoumání stavebnice jsem nadšen, je to naditý, model je těžký jak cihla, v obsahu je kupa acetátu a kovu. Barvu dám asi z lakovny, protože Zerovka je na CMK vyprodaná a nikde není, za Gravity je mi líto vyhodit tolik šušňů, takže zaimprovizuju. Kdyžtak mám v záloze Zero z Fordu GT, co ji Jordy nechtěl. To bude stejná, nebo hodně podobná žlutá.
Tak jo, jdem na to....

Naposledy upravil Renda dne 29 bře 2021, 19:02, celkově upraveno 4
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...