Tak to je v pořádku, mělo by to být přesně podle tohoto schématu... Panely jsou lehce protažený a i ty nýty budou lehce vidět... cvičně jsem stříknul Primerem kryt zbraní, a takhle nějak by to mělo být celý... Takže snad žádné křídlo od Jaka...
Obecně, u 357th FG byla nerezová část náběžky přestříkána velmi často, ale najdou se i výjimky. U jiných jednotek jen občas (častěji např. 20th FG). Konkrétně, G4-A ji měla přestříkanou taky: https://www.cebudanderson.com/images/pw.jpg
Díky za ujištění, já si z této fotky nebyl jistý... Takže i ten pruh myslíš že byl stříkaný při otevřených klapkách? A asi ani polohoznak klapek se neobnovoval...
Tak jak to tak bývá (alespoň u mě) když se soustředím na něco aby vyšlo, většinou to nevyjde... Levý spodní motorový kryt úplně nesedl a je tam schůdek... Budu zbytečně brousit a dodělávat detaily...
Ale zase jsem přehodnotil rozhodnutí udělat úplně zavřené kryty podvozku, takže jsem dodělal ještě "pár" hadiček (ikdyž tam nebude stejně moc vidět, ale pro ten pocit) a budou trochou nestejnoměrně otevřené...
A už se pomalu připravuji na finální surf... Už se těším, až se zbavím toho papouška, je to hrozný pohled...
Tak konečně po Surfu... Povrh křídla vyšel podle očekávání, nýtování je lehce znát... Zítra ještě musím přeleštit a pustím se do invazních pruhů a potom do šachovnice...