Celkom pekná a detailná stavebnica z novej produkcie EE.Samozrejme je to short run,takže začisťovania dosť,ale nič dramatické.Pre ľahšie spracovanie a nafarbenie motorov som ich ešte navyše rozrezal až za lopatkami.Robím to tak už na každom modeli ktorý nemá motory delené tak,aby sa dal pekne vytmeliť vstup.Dekály krabička okrem presklenia kokpitu,ktoré som si nakreslil nové a vytlačil na strieborný dekálový papier a orezal.Ináč dekály v stavebnici na parádu,obsahovali aj Coroguard na krídla,takže menej maskovania Farba opäť miešaná od oka systémom plus mínus autobus.C 84 plus biela plus zelená.
dosť dobré, krásna modrá leštenka. Ako u iných modelov, možno by to chcelo viac kvalitnejších fotiek, prípadne aj zo spodu, dopraváky si to taktiež zaslúžia.
Krásný kousek! Tyto MDDéčka se mi také líbí. Jednou mi jeden můj známý nabízel podobný model (nevím jestli MDD 11, spíš si myslím, že MDD 10(?)) od Revellu v barvách Swissair. Poděkoval jsem a slušně odmítnul, neboť měřítko 1/144 není moje parketa. I když jsem zde někde zmínil, že mi v kitníku leží B-747 jako nosič raketoplánů. Ale to je jen z nostalgie.
další pěkný kousek z tvé sbírky. Přesně takto ho mám v plánu, protože KLM livery je prostě nádherná. Jen mám starý Eastern a vždycky kouknu do krabičky a zase jí zavřu to uvnitř mne vždycky vyděsí. Ale hotové je to fakt nádherné