Ne že Blocha ne, ale takový Amiot 351 byl jen od Macha.
A jen skromný dotaz: pracujete na něčem pro Frroma?
Alfred Riedel píše:Taková kresba na krabičku by se mi líbila...
dmoravan píše: Fajn, tak na začiatok by to chcelo zohnať si túto knihu: LE BLOCH 174 et ses derives - Jacques Moulin (bohužiaľ už je vypredaná). Bohužiaľ na nete je toho zúfalo málo. Očakával by som, že niečo bude na francúzskych stránkach, ale je to skôr sklamanie ... Keď by ste sa už rozhodli, medzi Blochom 174 a 175 až taký veľký rozdiel nie je a postaviť 175T pri doplnení pár dielov by tiež šlo ... K Notice de l´avion Bloch 175T sa asi nedostanete ... A aby som nezabudol, inšpirácia Hellerom bude asi problém, napr. vzopätie výškovky/VOP je špatné - menšie ako ma byť a ani jej napojenie nie je dobré ..
Alfred Riedel píše:dmoravan píše: Fajn, tak na začiatok by to chcelo zohnať si túto knihu: LE BLOCH 174 et ses derives - Jacques Moulin (bohužiaľ už je vypredaná). Bohužiaľ na nete je toho zúfalo málo. Očakával by som, že niečo bude na francúzskych stránkach, ale je to skôr sklamanie ... Keď by ste sa už rozhodli, medzi Blochom 174 a 175 až taký veľký rozdiel nie je a postaviť 175T pri doplnení pár dielov by tiež šlo ... K Notice de l´avion Bloch 175T sa asi nedostanete ... A aby som nezabudol, inšpirácia Hellerom bude asi problém, napr. vzopätie výškovky/VOP je špatné - menšie ako ma byť a ani jej napojenie nie je dobré ..
Tu knihu máme v knihovně a další materiály k MB 174 taky. Shromažďuju je dlouho. Inspirace Hellerem je pasé. Bloch by se musel udělat ve 3D. Aby z toho bylo alespoň něco jako B-10, když už ne Bf 109E
PetrB píše:a já bych loboval třeba za FJ-4 Fury, nebo novou F11F....nebo předválečné brity...Fury, Demon, Nimrod, Buldog, Siskin, Flycatcher....
Mirek Franc píše:PetrB píše:a já bych loboval třeba za FJ-4 Fury, nebo novou F11F....nebo předválečné brity...Fury, Demon, Nimrod, Buldog, Siskin, Flycatcher....
jo Buldoga bych potřeboval taky. Mám dojem, že je k mání jen ten starý od Airfixu jestli mě paměť neklame.
zbynek.skopan píše:Mirek Franc píše:PetrB píše:a já bych loboval třeba za FJ-4 Fury, nebo novou F11F....nebo předválečné brity...Fury, Demon, Nimrod, Buldog, Siskin, Flycatcher....
jo Buldoga bych potřeboval taky. Mám dojem, že je k mání jen ten starý od Airfixu jestli mě paměť neklame.
Ano dokonce je dostupná jako vintage
https://uk.airfix.com/products/bristol-bulldog-a01055v
má ho v nabídce i MN-Modelář za 160 kč.
ale moc bych to tady nešířil "poptávku" abychom se nedočkali "uplně nové 3D pořízle a přebroušené rádoby novinky od firmy s rádoby 50letou tradicí" tak jak už bylo v jiných případech..
Uživatelé procházející toto fórum: ivan cimprich, kloubm, Mirek Starý a 9 návštevníků