Ajajaj . . . . dušička výrobce radí dej mu ty krátký ramena, ale srdíčko člobrdy oponuje základ stačí. Tohle nechci rozhodovat. Optej se kluků tady jek to je, jestli není dobré to různě prohazovat a tak. Samo není problém si ty ramena dokoupit. Napíši Tě, ale rozhodnutí musíš udělat sám.
k velikostem modelů - na dlouhých ramenech spočine i malý čmelák, sice natěsno ale jo
Přílohy
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Láďo taky jsem čuměl jako puk když jsem krabičku vybalil. Akorát musím ještě pořešit nějakou bandáž na ramínka. Teď tam mám nalepenou Kabuky. Asi si tam nalepím proužky z gumy - neklouže. Mám totiž starší sérii. Teď už tam myslím Honza něco dává nebo ne?
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tohle mi doporučili borci z Brna (LepíM). Aplikace vteřiňákem. Výhoda je že to drží, nenaleptá a Debondérem jde odstranit. Aspoň si to myslím. Testováním projdu až mi dorazí nákup domů. Uvidíme.
Taky jsem dneska obdržel balíček se stojánkem. Souhlasím s výše uvedeným - kvalitní zpracování, vše popsáno, dobře zabaleno a včetně dvou imbusových klíčů potřebných k sestavení. A v sáčku mám i samolepící pryžový pásek. Vy ne?
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...