S moji rychlostí 1 model za 3 roky je návratnost tak 10 let ale o prachy by ani tak nešlo. Ale jde o pohodlnost. V bytě vezmu sprej, skočím na balkón a je hotovo ale časem tu pistolku třeba zkusím...v řádu nějakého desetiletí
A abych nepsal bez foto-dobarvuji a dolepuji podvozek, abych se mohl vrhnout na něco zajimavějšího
Pěkná práce A vo tomto je ... Chystání, míchání, ředění, pak čištění aj... Spousta ztrátového času. Dám si nahřát sprej, protřepu, stříknu, utřu trysku a je to Někde ve skříních mám 4 komplet bouchačky, dvě extra sady jehel trysek aj. a dva kompy. Možná až v důchodu, až na to bude čas
Musím uznat, že samotné stříkání mě neva, ale přesně přípravy a následné čištění je tak otravné, že dost často trávím čas přemlouváním-se u nějakého filmu a pak už je většinou pozdě se do něčeho pouštět.
Mozna by to zaslouzilo trochu panel lineru na ty "plechy" kolem celeho vyfuku, ale jinak jsem se na te sve drzel zpatky. Kdyz to neni na rally nebo 20 let stare, tak bych ten spodek nechal spis cistounky
Kdyz to neni na rally nebo 20 let stare, tak bych ten spodek nechal spis cistounky
PS: nechci do toho kecat, viděl jsi někdy auto zespoda? To může být špinavé už i pár dní po několika jízdách. Klidně i hned, když bude pršet.Nebo bude marast na silnici.
Každý model by měl být v rozumný míře nějakým způsobem patinován, jinak je to jen Bburago.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda: Uznavam, ze kombinace slov "spis cistounky" je zavadejici. Rozhodne jsem to nemylel tak, aby to vypadalo jako ze showroomu nebo bburago. Patina/zaspineni by urcite melo byt na kazdem, i novem voze jako je Supra. Taky ale zrovna na Supre necekam nic extremniho... Jenom jsem proste zastancem toho decentnejsiho pristupu pokud se nejedna o zminovane rally nebo specificke dio, tot vse
A ano, minule jaro jsem pod svoji mazdou byl dva mesice v kuse, byl to zazitek... Mozna proto mam rad spis "cistotu"