Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
akkandian píše:...Rád bych zadní a přední rozdílné. Vzal jsem si i proto ještě jiné na Alpinu (míval to tak)...
zbuf1 píše:Aleši, nechej tu masku jak je ,on to byl prostě černý plast,rozhodně ne matný. Prostě umělá hmota ,jako na jiných autech. Fotky ti pošlu jak nebudu v procesu ,ale ono jich je určitě dost ,klidně i když s tím autem jezdil Enrico.
Ty kola na alpinu vypadají dobře
F_F_F píše:Míval, ale zajímavé je, že jsem to našel jen na žlutočervené verzi. Navíc ty druhé byly jiný typ, než máš ty.
akkandian píše:...Ono na fotkách je vidět, že má zadní jiné, ale není poznat zrovna, co tam je...
F_F_F píše:Když jsem si tu fotku zvětšil, taky bych řekl, že jsou to ty samé, co jsou na mých fotkách vpředu.
Vladimír Šuma píše:u toho Doláka mně docela zaujaly ty neoranžové přední blinkry s nějakou tmavou páskou kolem...
Matwej píše:je to sice Ferjáncz, ale spadali pod stejného dodavatele dílů pro auto.
Matwej píše::cool:
zkus upravit tyhle :
https://www.spotmodel.com/product_info. ... s_id=51361
stačí 6 dírek do každého disku.
akkandian píše:...já bych preferoval ty u Ferjáncze s číslem 1...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků