Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat zda u Mirage F1 AZ/CZ budou kamufláže i na jiné na jiné uživatele než SAAF ?
Martin Král píše:Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat zda u Mirage F1 AZ/CZ budou kamufláže i na jiné na jiné uživatele než SAAF ?
slavkoss píše:planujete nejaku moznost predobjednavky na Whirlwinda? koklo bude asi stat?
Martin Král píše:Dobrý den.
Ještě bych si dovolil jeden dotaz. Vzhledem k tomu ,že je o Mirage F1 takový zájem ,neuvažovali by jste i o prodeji samostatných výlisků? Aby se dal obtiskový aršík využít naplno.
IGI píše:Zdravím pan Riedel.Zaujimalo by ma že asi kedy by ste chcely vydať alebo na kedy planujete vydať Super Mystere B.2 v prebale" Armee De l Air",a druha otazka,pred časom ste odpovedaly na moju otazku ohladom toho,že či by ste neprebalily model Mystere IV.A od Azur Frrom,ste mi odpovedaly že nie,lebo sa chystate vyrobiť vlastný model toho typu,a moja otazka je že asi v akom časovom horizonte planujete urobiť-vydať už spomínaný model Mystere IV.A v 1:72?
Martin Černý 'Černoch' píše:Možná jsme to přehlédl v newsletterech...na kdy jsou prosím Fredy uvažovány PUR sady na malou Bf 109E? Vyjde vše najednou, nebo to bude rozkouskované do měsíců?
Díky
slavkoss píše:zdravim, vydali ste Focke Wulf 189 B, budete robit aj V6/C?
Alfred Riedel píše:část bude v unoru, část v březnu, část v dubnu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků