Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Dik Este na kridlach a mozme striekat krize.Pocas maskovania zistujem,ze krize na kridlach boli vacsie nez obvykle,nastastie.Este,ze sa nespolieham na navody Koniec maskovania!
Jsem zpět... Kamufláže upřesním, ale zřejmě krabičkové a nebo nějaká esa. Vypadá to na devět Emilů v 1/72. Dneska jsem začal s modely AZ, zatím vše sedí a staví se lépe jak jejich Bf 109 F/G. Tamiye začnu později. Doplňky ke všemu lepty a masky Eduard. Koupím ještě masky na stříkání od AML.
Hezky jedeš, Jozi... Maskování krásný. Honzo, krásně ses do toho zase vopřel. Jestli můžu poprosit, napiš mi detaily stavěnejch modelů do SZ, ať to můžu doplnit na první stranu.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Hansi napíšu, ale dnes už nestíhám. Dneska konec...zítra navečer nastříkat interiér a sklapnu trup s křídly. Zatím je to lego. Jezdim makat na byt, tak neni čas.
Jozi čím dál lepší. Honzo ty mě normálně svojí produktivitou zničíš.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard