a gratuluji k nové dílně

alf píše:Máš to moc hezky rozjeté![]()
![]()
! Taky ho suším doma a jak to tak vypadá tak tam ještě dlouho bude, než se zapomene na toho tvého
![]()
![]()
!
Martin Černý 'Černoch' píše:Vorvani, moc pěkné. Jsem zvědav jak se popereš s vrškem.
matiasf píše:nadhera, mna doma caka tiez He177 od revellu v 72-ke lenze a6-ka (to je ten so 4catom na konci trupu... tak sa zaroven opytam ze ci nemate niekto nejaku fotku tohoto typu (karel ale no ved ty mas vsetko)
Karel Pilát píše:Jirko, je to moc pěkný. už se těším na vrchní kamo, abych mohl kritizovat, jak to máš blbě.
![]()
Zatím fakt pěkný. Kdyby se ti pak nevešel do vitríny, tak ho můžu uskladnit u mě. samozřejmě "dočasně".
vorvan píše:Mmch, jednu nepřehlédnutelnou chybu už jsem udělal, když jsem nafoukal spodek místo RLM65 barvou RLM76. Ale pak jsem si řek, že Agamí RLM 65 se některým zde na fóru na Ju-388 zdála příliš modrá, takže to mám vlastně správně, ta RLM76 je asi modrá tak akorát
Karel Pilát píše:Jirko, je to moc pěkný. už se těším na vrchní kamo, abych mohl kritizovat, jak to máš blbě.
![]()
Zatím fakt pěkný. Kdyby se ti pak nevešel do vitríny, tak ho můžu uskladnit u mě. samozřejmě "dočasně".matiasf píše:nadhera, mna doma caka tiez He177 od revellu v 72-ke lenze a6-ka (to je ten so 4catom na konci trupu... tak sa zaroven opytam ze ci nemate niekto nejaku fotku tohoto typu (karel ale no ved ty mas vsetko)
Jedinou fotku, co mám, už jsem pověsil někam sem na fórum.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků