Jo,tuklo ma.Honzo,nestriekam kryt z vnutra.Samotna hrubka materialu potom posobi dost hrubym dojmom,nepaci sa mi to.Preto radsej striekam z vonku.A zatvorenemu kokpitu to bude jedno,aj tak to prilis vidno nebude.
Vážení kolegové, kamarádi, modelářky a modeláři, příznivci elegantních stodevítek, členové ModelFora. Chci vám moc poděkovat za růst tohoto tématu, za stavby, jejich sledování, rady, fotky, zkrátka za vše, čím jste tohle téma udělali. Přeji vám všem všechno nej v novém roce a ať je zatraceně lepší než tento.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Sledujem toto vlákno od začiatku ale nie som až taký dobrý aby som prispieval a pridával fotky z mojich stavieb .Lepim lebo ma to baví . Ďakujem za toto vlákno .Dúfam že bude pokračovať aj v novom roku.Prajem všetkým všetko naj v novom roku.
Komandére a ostatní účastníci zájezdu. I já Vám všem přeji mnoho zdaru v roce 2021a hlavně zdraví. Ať se nám všem ty naše mašiny pěkně daří předávat do operační služby! Díky všem za podporu při mém patlání. =D
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Všetkým členom Augsburg Gruppe prajem do Nového roka iba to najcennejšie - zdravie a šťastie. Naše hobby nás drží pri zdravom rozume v tejto šialenej dobe. Veľká vďaka Gruppenkommandeurovi za založenie a vedenie tohto vlákna. Danke.
Naposledy upravil Hansi dne 31 pro 2020, 22:42, celkově upraveno 1
Právě jsem dodělal poslední letošní práci, tak konečně mohu všem popřát. Pro mne byl tento rok velmi tvrdý, náročný, ale velmi úspěšný, přesto se těším na ten nový. Všem přeji do nového roku, hlavně zdraví a pohodu!